Σελίδες

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Γνωριμία με το ρόστερ της Νίκης και οι πρώτες σκέψεις του Αλεξίου

Φανέρωσε τις αρχικές του σκέψεις για το στήσιμο της φετινής Νίκης ο Αλέξης Αλεξίου, παρατάσσοντας την ομάδα του με 4-2-3-1 στο πρώτο μέρος και με 4-4-2 στο δεύτερο. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι έδειξε κιόλας ενδεκάδα, αφού είναι αρκετά νωρίς γι’ αυτό.

Στο πρώτο μέρος η τετράδα της άμυνας αποτελούνταν από τους Στουρνάρα (δεξιά), Παπατζίκο, Μκρτσιαν (τα δύο στόπερ) και Λαμπρόπουλο που είχε εξαιρετική απόδοση ως αριστερός μπακ. Στο κέντρο ξεχώρισε με τη δύναμη, την τεχνική του και το διαρκές τρέξιμο ο 17χρονος Πεχλιβανόπουλος, που αποτέλεσε δίδυμο στα αμυντικά χαφ με τον Ριζογιάννη. Μπροστά απ’ αυτούς κινήθηκαν οι Μπουσινάκης, Στεργίδης στις πτέρυγες, με τους δύο παίκτες να παίζουν και στα δύο άκρα, ενώ στον άξονα ο Αμπντουραχμάνι τοποθετήθηκε πίσω από τον φορ Πουλάκο.

Στο δεύτερο μέρος Σπυρόπουλος, Αργύρης, Παραλίκης, Κοντοχρήστος ήταν στην άμυνα από τα δεξιά προς τ’ αριστερά, ενώ στο κέντρο βρίσκονταν με την ίδια φορά οι Νασιακόπουλος, Βαγγέλη, Πέτρας και Κυπτίου. Το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Λουκίνας και Πουλάκος.

Δεν αγωνίστηκαν σήμερα οι Αντώνης Βλάχος, Χρήστος Χολέβας, Ανδρέας Τσεκούρας.

Σε ό,τι αφορά στις εντολές του Αλέξη Αλεξίου ξεχώρισαν οι προτροπές προς τους παίκτες του να παίζουν γρήγορα την μπάλα, με τη μία και χωρίς να σηκώνεται από το έδαφος, ενώ συνεχώς τους φώναζε να βλέπουν γήπεδο. Παράλληλα έδειξε να εκνευρίζεται πάρα πολύ, όταν οι ποδοσφαιριστές του έκαναν κατάχρηση ντρίμπλας.

Να σημειωθεί τέλος ότι στην αποστολή της Νίκης ενσωματώθηκε και δοκιμάζεται ο Στεφανής, που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Θανασούλης

Δείτε φωτογραφίες από το ρόστερ της Νίκης στο MyCityNet: http://www.mycitynet.gr/web/article.php?id=4815&cat=2000&subcat=2002&subsubcat=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου