Σελίδες

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Φέσι 92.000€ άφησε ο Γιδόπουλος σε 18 παίκτες

Η διορισμένη διοίκηση ζητά από τους φιλάθλους να βοηθήσουν με την κάρτα διαρκείας και την προσέλευσή τους στην αγώνα Νίκης-Αλμυρού το Σάββατο

Ανάστατοι και οργισμένοι είναι οι φίλαθλοι της Νίκης για τις δηλώσεις που απέστειλε ο Στράτος Γιδόπουλος στα ΜΜΕ και με την οποία αφήνει στην τύχη της την ΠΑΕ Νίκη, στην οποία είναι μεγαλομέτοχος, και την διαπόμπευσε, όπως υποστηρίζουν, γνωστοποιώντας ότι υπάρχει πρόβλημα με την εγγυητική του φακέλου αδειοδότησης.

Ο κ. Γιδόπουλος, ο οποίος άφησε την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της να μην αγωνιστεί σε αγώνα πρωταθλήματος λόγω χρεών και έβαλε φέσι 92.000€ σε 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απειλούν με προσφυγές από το περσινό πρωτάθλημα, τώρα με τις ενέργειές του προσπαθεί να υποβιβάσει την ομάδα στην Δ’ Εθνική, για ένα καπρίτσιο του, ότι μπήκε στο Δ.Σ. Νικιώτης, τον οποίο δεν ήθελε.

Η διορισμένη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη, προσπαθεί να προλάβει όλες τις εξελίξεις και να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να καλύψεις υποχρεώσεις που έχει αφήσει πίσω του ο κ. Γιδόπουλος και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς νέους παίκτες και παλιούς που υπέγραψαν συμβόλαια.
Οι φίλαθλοι της Νίκης, πιστεύοντας στην νέα αναγεννητική προσπάθεια που κάνει η διορισμένη από το Πρωτοδικείο διοίκηση, θέλουν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουν.

Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ενισχύσουν το ταμείο της Νίκης, είναι ο πρώτος επίσημος φιλικός αγώνας της νέας ομάδας με τον Γ.Σ. Αλμυρού, στις 5.30μ.μ. του Σαββάτου στο «Παντελής Μαγουλάς».

Σ’ αυτό το παιχνίδι, αναμένεται να βρεθούν χιλιάδες φίλαθλοι ώστε να βοηθήσουν ηθικά και υλικά την νέα προσπάθεια που γίνεται και έτσι η Νίκη να προχωρήσει χωρίς προβλήματα.
Η δεύτερη ευκαιρία να βοηθήσουν είναι οι κάρτες διαρκείας, οι οποίες διατίθενται σε τιμές 200€ για την σκεπαστή εξέδρα, 150€ για την εξέδρα της Μαιάνδρου και 100€ για τα μέλη των Συνδέσμων Φιλάθλων από την Θύρα 3.

Πηγή: www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου