Σελίδες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Παραλειπόμενα και άλλα...

Του Χρήστου Αρχοντούλη από την εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

* Περίπου 1000 φίλαθλοι παρακολούθησαν τη χθεσινή αναμέτρηση Νίκη Βόλου-Οικονόμος Τσαριτσάνης και δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα, που θύμιζε εντός και εκτός γηπέδου ότι διεξαγόταν αγώνας πρωταθλήματος, στο «Παντελής Μαγουλάς».

* Ανάμεσά τους ήταν ο πρόεδρος του Οικονόμου Γιάννης Τόλιος και φίλοι των «Πρασίνων» που ακολούθησαν στον Βόλο την ομάδα.

* Στην κερκίδα βρέθηκαν από τον Τύρναβο 2005 ο βοηθός του Μιχάλη Ζιώγα ο Μιχάλης Μπίζιος που κράτησε πολλές σημειώσεις και τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ, Γιώργος Ευαγγέλου, Κώστας Μίχης (σ.σ. προέβλεψε ότι το ματς θα τελειώσει ισόπαλο).

* Αρχηγοί των δυο ομάδων ήταν ο Βαγγέλης Στουρνάρας για τη Νίκη Βόλου και ο Χρήστος Οικονόμου για την ομάδα της Τσαριτσάνης.

* Με τον Αποστόλη Τσιανάκα τα... είχαν οι φίλοι της Νίκης Βόλου, για τον περυσινό αγώνα με τον Εορδαϊκό, όπου αγωνιζόταν ο Λαρισαίος αμυντικός.

* Περισσότερο με τον Ολυμπιακό Βόλου και το γεγονός ότι υποβιβάζεται στην Δ’ Εθνική, ασχολούνταν οι φίλοι της Νίκη Βόλου και λιγότερο με το παιχνίδι.

* Μετά τον αγώνα, η διοίκηση της Νίκης δεξιώθηκε την αποστολή του Οικονόμου σε ταβέρνα του Βόλου και οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Τσαριτσάνης ευχαριστούν για την φιλοξενία.

* Αμέσως μετά το ματς επέστρεψε στη Λάρισα ο γκολκίπερ Χρήστος Γκικούδης, λόγω κοινωνικής υποχρέωσης που είχε.

* Στον πάγκο της Νίκης και δίπλα στον τεχνικό Αλέξη Αλέξίου καθόταν ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας που έχει όπως φαίνεται διοικητικό πόστο, ενώ στην κερκίδα του γηπέδου εθεάθη και ο γνωστός ρέφερι Δημήτρης Γκόλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου