Σελίδες

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Αλεξίου: «Έχουμε λύσεις και για Β' Εθνική»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Αλμυρό, ο Αλέξης Αλεξίου τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του. Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αφού η Νίκη διανύει μόλις την έκτη ημέρα της προετοιμασίας της, ο κ. Αλεξίου είδε αυτά που ήθελε δει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως, ο τεχνικός των κυανόλευκων διαπίστωσε ορισμένες αδυναμίες κυρίως στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, τις οποίες πρέπει να δουλέψει περισσότερο στις προπονήσεις μαζί με τους παίκτες του. Άλλωστε υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Επίσης, ο κ. Αλεξίου απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης Βόλου να στηρίξει την ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς ακόμα και αν συναντήσει δυσκολίες, γιατί αποτελείται από νέα ταλαντούχα παιδιά που μπορούν να φτάσουν τη Νίκη ψηλά.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου: «Αν και η ομάδα σχεδιάστηκε για να πρωταγωνιστήσει στη Γ' Εθνική, υπάρχουν κάποια σενάρια που μπορούν να φέρουν τη Νίκη από φέτος στη Β' Εθνική. Η Νίκη είναι έτοιμη για να ανταπεξέλθει σε αυτή την περίπτωση;».
Ο προπονητής της Νίκης απάντησε: «Μακάρι να παίξουμε στη Β' Εθνική, έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε λύσεις για να ενισχυθούμε και για την Β' Εθνική» συμπλήρωσε ο κ. Αλεξίου.

6 σχόλια:

  1. tipota ap oti akougetai dn einai tuxaio....trelane mas k allo re Nikara!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EKEI 8A HMASTE SE KA8E MATCH ME VROXH ME XIONIA ME KRYO ... H 8YRA 3 EINAI TO SPITI MAS.... ANTE RE NIKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hremia paidia, oso pernaei o kairos stenevoun ta perithoria gia na paiksoume B. Prosopika to apokleiw. As protagonistisoume fetos, na paroume to prwtathlima G Ethnikis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο ΑΥΡΙΟ θα γνωριζουμε καλυτερα τι μελλει γεννεσθαι με το πρωταθλημα της Β' Εθνικης. Ειναι ΑΡΚΕΤΕΣ ομαδες ακομα μπλεγμενες με τα στημενα κ τις παρανομες μεταγραφες (πλαστα πιστοποιητικα). Παντως κακα τα ψεματα με το υπαρχον ροστερ ΔΕΝ ειμαστε για Β' Εθνικη. Στην Γ' θελοντας κ μη θα πρωταγωνιστησουμε. Εχουμε αρκετα καλο υλικο για εκει αρκει να μεινουμε μακρια απο τραυματισμους βασικων. Ειδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Νίκη είναι πολύ πιθανό να παίξει στη Β΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα δοθεί το χρονικό περιθώριο για συμπληρωματικές μεταγραφές στη Β΄
    άλλωστε έχουμε το δικαίωμα συμφωνίας με ελεύθερους
    παίκτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή