Σελίδες

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Στο Δήμαρχο η Ερασιτεχνική

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησε χθες ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, κολύμβηση, πόλο), υπογραμμίζοντας ότι στόχος της διοίκησης είναι να αναδείξει το σωματείο σ’ έναν από τα μεγαλύτερα της περιφέρειας σε επίπεδο ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής Νίκης ζήτησαν από τον Δήμο να στηρίξει τις δράσεις του Συλλόγου και την καλή λειτουργία των τμημάτων, ενισχύοντας την προσπάθεια των αθλητών σε όλα τα αθλήματα. Επίσης επεσήμαναν την ανάγκη συνεργασίας Δήμου και Ερασιτεχνικής για τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με κοινωνικό χαρακτήρα.
Ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, πάντοτε φυσικά στο πλαίσιο των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεργαστεί και με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης για την προώθηση των δράσεων του σωματείου, που αποτελεί ένα από τα ιστορικά σωματεία της περιοχής.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΔΟΕΠΑΠ) κ. Π. Μαβίδης, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κ. Ν. Μαυρόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. Σ. Χαλκιάς, ενώ τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης συνόδευαν τα μέλη του Δ.Σ. Κ. Μανιατάκης, Κ. Γαργάλας, Π. Παρασκευόπουλος, Δ. Καραγιάννης, Στ. Φάτσης και Ελ. Γιαλίδης.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου