Σελίδες

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλικό με τον Αλμυρό

Αύριο Σάββατο, στις 5.30μ.μ., στο «Παντελής Μαγουλάς» η Νίκη στον πρώτο επίσημο φιλικό αγώνα με τον Αλμυρό, περιμένει να δώσει το έντονο παρών όλος ο φίλαθλος κόσμος της.

Οι Νικιώτες φίλαθλοι έχουν κατανοήσει ότι χωρίς την στήριξη των φιλάθλων δεν μπορεί η ομάδα να πετύχει τίποτα το αξιόλογο. Το μεγάλο οικονομικό θέμα θα λυθεί από τους Νικιώτες που θα αγοράσουν τα διαρκείας, θα γεμίζουν κάθε Κυριακή τις κερκίδες του «Παντελής Μαγουλάς» και θα βοηθήσουν με κάθε τρόπο ώστε να εξασφαλιστούν τα χρήματα και η Νίκη να αποκτήσει καλό πρόσωπο στις συναλλαγές της. Η αρχή θα γίνει με το αυριανό φιλικό, στο οποίο θα υπάρχει γενική είσοδος 10€. Όλοι οι φίλαθλοι θα εισέρχονται από την θύρα 1 της οδού Μαιάνδρου (σκεπαστή), ενώ από την θύρα 2 (Maiandrou Fans) όλοι οι αθλητές του κολεγίου και της Ερασιτεχνικής Νίκης που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας.
Όλοι οι άνθρωποι του «κυανόλευκου» συλλόγου μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο με τον οποίο προπονεί ο Αλέξης Αλεξίου τους παίκτες του, ενώ και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ ευχαριστημένοι από την δουλειά που γίνεται.

Πηγή: www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου