Σελίδες

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

«Δε δέχομαι εκβιασμούς από τον Γιδόπουλο»

Δηλώσεις Γιώργου Βαλαχή

Δηλώσεις στο Blue Star Fm και τον Γ. Μαστρογιάννη έκανε σήμερα ο μέτοχος (αν και ο ίδιος αρνείται τον τίτλο) της ΠΑΕ Νίκη Γιώργος Βαλαχής με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα με τον Στράτο Γιδόπουλο να ζητάει από την Ε.Ε.Α πίσω την εγγυητική επιστολή που ο ίδιος είχε καταθέσει πέρσι. Ο Γ. Βαλαχής τόνισε πως δε δέχεται εκβιασμούς από τον Γιδόπουλο, ενώ ήταν και ιδιαίτερα οξύς, λέγοντας ότι αυτά που κάνει ο Σ. Γιδόπουλος με τη δημοσιοποίηση επιστολών είναι καραγκιοζιλίκια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι ο Γιδόπουλος ζήτησε πίσω την εγγυητική: «Απαιτείς να πάρεις τα 25.000 για μια εγγυητική που έχει καταπέσει από προσφυγές; Φτάσαμε για ένα εγωισμό να μην πάρουμε την αδειοδότηση, ενώ εμείς ήμασταν έτοιμοι. Ο φάκελος μας είναι ο τελειότερος της Γ’ Εθνικής. 
Δώσε μας μία λύση. Είναι σοφό να πάρεις τα χρήματα της εγγυητικής και να καταθέσει το σωματείο άλλη εγγυητική; Δεν υπάρχει περίπτωση να καταβληθούν χρήματα πέρα από τα 24.000 χιλιάρικα. Εκβιασμούς ότι η ομάδα θα πέσει στη Δ’ δε δέχομαι από κανέναν. Σ’ αυτά τα θέματα είμαι …Τούρκος.
 
Για την εγγυητική του Γιδόπουλου μας είπαν από την Ε.Ε.Α ότι χρειάζεται ένα χαρτί από την τράπεζα πως μεταφέρεται για ακόμα ένα χρόνο. Ήταν ένα απλό θέμα και δημιούργησε πρόβλημα χωρίς να υπάρχει. Το δε υπόλοιπο ποσό το είχε έτοιμο η ΠΑΕ να το καταθέσει και ήταν 6.300 ευρώ. Από τον Ιωαννίδη έμαθα ότι ο Γιδόπουλος θέλει την εγγυητική. Κάποια στιγμή τρελαίνεσαι, γιατί δεν υπήρχε ομάδα πριν λίγο καιρό. Δεν πρόκειται στη ζωή μου να τον πάρω τηλέφωνο, γιατί τον πήρα 15 φορές και δεν τον σήκωσε».
 
Για τη λειτουργία της νυν διοίκησης: «Λειτουργούμε όπως πριν μια πενταετία, άψογα και επαγγελματικά. Ο Γιώργος Δαλούκας κάνει έργο άνευ προηγουμένου αυτό το 20ημερο. Προσοχή στο Δαλούκα σαν τα μάτια μας. Να μείνει επί σειρά ετών. Ο Δαλούκας έχει γλιτώσει 100.000 ευρώ προσφυγές από πέρσι και έκανε νέα συμβόλαια. Για παράδειγμα παίκτης που του χρωστούσαμε 22.000 χιλιάρικα από πέρσι, θα πάρει φέτος συνολικά 15.000, βάζοντας μέσα και τα περσινά χρωστούμενα.
 
Ο άνθρωπος έχει βγάλει τα λεφτά του για μια πενταετία με τις συμφωνίες που έκανε. Πρέπει όμως να τιμήσουμε κι αυτά τα παιδιά πέρα από τον Δαλούκα. Με τον Αλεξίου και τον Δαλούκα έπιασα το τζόκερ για τη Νίκη. Είναι το ένστικτο που έχω αποκτήσει τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο με τις επιλογές που έκανα. Υπάρχει ένα σοβαρό Δ.Σ. Δεν είναι μόνο να έχουμε τα λεφτά στο χέρι. Και από την άλλη ο Αλεξίου είναι ένας πραγματικός κύριος και εργασιομανής. Σήμερα έχουμε πάνω από 30 ποδοσφαιριστές πληρωμένους».
 
Για την επιστολή Γιδόπουλου προς το Δ.Σ της ΠΑΕ: «Γιατί χαλάει την ηρεμία του κόσμου με επιστολές; Τον κόσμο τον απασχολεί να γίνει έργο. Δεν τον απασχολεί αν έκανες κάτι εσύ. Αυτά είναι για μας, για την οικογένειά μας. Γιατί και εγώ αν αρχίσω και μιλάω, τότε θα πω πολλά. Πάνω απ’ όλα η αξιοπρέπεια της ομάδας, γι’ αυτό βουλώστε το. Δεν μπορώ να βλέπω καραγκιοζιλίκια με επιστολές, όπου ο καθένας λέει πόσα λεφτά έβαλε. Δε σου επέβαλε κανείς να έρθεις στη Νίκη. Έλα στις 10 του μήνα στη Γ.Σ να ακούσεις τα πάντα και να αναφέρεις τα πάντα. Η διοίκηση δεν έδιωξε κανέναν. Εγώ τι να πω; Να απαριθμήσω την τελευταία δεκαετία τι έχω κάνει για τη Νίκη; Εγώ ό,τι κάνω το κάνω, γιατί πρέπει. Συνειδησιακά».
 
Για το αύριο της Νίκης: «Τέλος οι μέτοχοι στη Νίκη. Η Νίκη θα περιέλθει σε μια σοβαρή διοίκηση, για να διοικηθεί σοβαρά. Τέρμα οι ήρωες. Όταν η Νίκη διοικήθηκε από Νικιώτες μεγαλούργησε, αλλιώς είχαμε πρόβλημα. Στις 10 Οκτωβρίου στη Γ.Σ χρειάζεται κίνηση Νικιωτών. Δεν υπάρχουν μέτοχοι. Δεν ασχολούνται. Δεν περιμένουμε από ένα-δύο άτομα να λειτουργήσει η Νίκη. Επιλύουμε όλα τα προβλήματα με τα παιδιά της διοίκησης».
 
Για το Νίκο Φλάμο και την καταγγελία του γιου του στο ΙΚΑ εναντίον της Νίκης: «Είναι λυπηρό, επειδή κάποιων τα παιδιά τους δεν έγιναν επαγγελματίες, να βγάζουν μίσος κατά της Νίκης».

Πηγή: www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου