Σελίδες

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Εν αναμονή των αποφάσεων

Προγραμματισμό για την Football League 2 έκανε η Νίκη Βόλου βάση των μεταγραφών που πραγματοποίησε. Ωστόσο, αν προκύψει κάτι καλύτερο μετά από τις αποφάσεις της ΕΕΑ, τότε θα δοθεί επιπλέον χρόνος για μεταγραφική ενίσχυση στην ομάδα της Μαγνησίας.

Όσον αφορά το πιστοποιητικό συμμετοχής της Νίκης για την Football League 2, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα διότι ο φάκελος που κατατέθηκε είναι πλήρης. Η τελευταία εκκρεμότητα αφορούσε την εγγυητική επιστολή της ομάδας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκε σήμερα από τον κ. Στράτο Γιδόπουλο.

Τελικά, η Νίκη σήμερα δεν αγωνιά τόσο πολύ για τον δικό της φάκελο, όσο για τους φακέλους των άλλων ομάδων! Πηγές αναφέρουν πως αρκετές είναι οι ομάδες από την Football League 1& 2 που αναμένεται να μην πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής και να δημιουργηθούν νέες κενές θέσεις στην 2η τη τάξει Εθνική κατηγορία της νέας περιόδου.

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Στράτος Γιδόπουλος που ασχολήθηκε με την υπόθεση, επιμένει ακόμα ότι η Νίκη μπορεί να παίξει στην Football League!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου