Σελίδες

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Η Νίκη κρέμεται στα…χείλη του Στράτου

Τέλος οι Βακουφτσής, Διγκόζης, Σαμαράς

Παρελθόν αποτελεί για τη Νίκη ο Βακουφτσής, το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε σήμερα κοινή συναίνεση και θα τον ακολουθήσουν Διγκόζης και Σαμαράς, οι οποίοι θεωρούνται «τελειωμένοι» για τον Στράτο Γιδόπουλο, ενώ την προπόνηση έκανε σήμερα στους παίκτες ο γυμναστής.

Τα πάντα στην ομάδα είναι στο σκοτάδι, καθώς ο Στράτος Γιδόπουλος δεν έδωσε απάντηση στο ερώτημα αν θα παραμείνει ή όχι. Από την γενική συνέλευση της ΠΑΕ και μετά δεν υπάρχει Δ.Σ. στη Νίκη οπότε υπάρχει ένα κενό στον σύλλογο. Ο Στράτος Γιδόπουλος, αν συνεχίσει να είναι το αφεντικό της ΠΑΕ, τότε θα κάνει νέα διοίκηση, αλλιώς η ιστορική ομάδα θα καταλήξει και πάλι στο Πρωτοδικείο. 
Ενίσχυση υποσχέθηκε ο Γιδόπουλος αν παραμείνει
Διατεθειμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να δει τη Νίκη Βόλου στην Football League είναι ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων είπε ότι αν τελικά
αποφασίσει να συνεχίσει στο τιμόνι της Νίκης, πως θα φέρει τουλάχιστον έξι νέα πρόσωπα. 

Ο Στράτος Γιδόπουλος έχει βάλει στο μάτι τους Μιχάλη Παυλή και Ίντζογλου από την ΑΕΚ και φαίνεται να έχει πάρει το πράσινο φως από την Ένωση για τον δανεισμό των δύο ποδοσφαιριστών. Από εκεί και πέρα το αφεντικό της ομάδα, αν τελικά συνεχίσει να είναι σε αυτή τη θέση, θα ενεργοποιήσει τις συμφωνίες με τους Τσαγγάρη και Μπουσινάκη, ενώ θα κινηθεί και για τον δανεισμό του Μεσσάικου από τον Ηρακλή.
Επίσης αποκάλυψε ότι ήδη έχει δώσει τα χέρια και με έναν Αυστριακό ποδοσφαιριστή. 
Η Νίκη την Τετάρτη μπαίνει πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος και θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών στο «Παντελής Μαγουλάς». Οι κυανόλευκοι αν θέλουν να είναι μέσα στην διεκδίκηση της ανόδου θα πρέπει να διεκδικήσει και να πάρει μόνο τους τρεις βαθμούς.


Aπο: www.magnesianews.gr

 
ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου