Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τάσεις φυγής από παίκτες


Ο Γιώργος Βακουφτσής έχει ζητήσει να λυθεί το συμβόλαιό του με τη Νίκη
Ορισμένοι ποδοσφαιριστές σκοπεύουν να αποχωρήσουν από τη Νίκη εξαιτίας της ρευστής κατάστασης
Τάσεις φυγής παρουσιάζουν μερικοί ποδοσφαιριστές της Νίκης εξαιτίας της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στα διοικητικά της ΠΑΕ. Ίσως και σήμερα ορισμένοι να ανακοινώσουν την απόφασή τους ακολουθώντας τον δρόμο του Γιώργου Βακουφτσή, που ήδη έχει ζητήσει να φύγει από το βολιώτικο συγκρότημα.
Σημαντικές εξελίξεις θα έχουμε αυτές τις ημέρες όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα στη Νίκη. Το τοπίο στα διοικητικά της ΠΑΕ παραμένει ομιχλώδες και είναι λογικό οι παίκτες να ανησυχούν για το μέλλον τους. Κάτι βέβαια που θεωρείται απόλυτα λογικό, καθώς από το ποδόσφαιρο ζουν τις οικογένειές τους και δεν ξέρουν αν μέσα στην εβδομάδα θα λάβουν τα οφειλόμενα ή όχι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι ποδοσφαιριστές παρουσιάζουν τάσεις φυγής. Πρώτος άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Γιώργος Βακουφτσής. Ο 30χρονος επιθετικός δεν επέστρεψε στο Βόλο μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και μετέφερε στους διοικούντες την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Νίκη.

Το δρόμο που …χάραξε ο Βακουφτσής ίσως ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες. Μάλιστα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, ότι μέσα στην εβδομάδα ορισμένοι να ζητήσουν από τη διοίκηση να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ο λόγος γίνεται κυρίως για τα πρωτοκλασάτα ονόματα που αποκτήθηκαν φέτος το καλοκαίρι, μερικοί από τους οποίους σκέφτονται πολύ σοβαρά να φύγουν, βλέποντας πως τα πράγματα στη Νίκη βρίσκονται στον …αέρα. Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα κάποιοι παίκτες να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους και αν φύγουν σίγουρα θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα, από την άποψη ότι το ρόστερ θα μειωθεί δραστικά, τη στιγμή που η κατάσταση στα διοικητικά παραμένει ρευστή.
Η Γενική Συνέλευση της περασμένης Πέμπτης δεν έβγαλε κάτι σημαντικό. Διοικητικό συμβούλιο δεν ορίστηκε και πώς να γίνει αυτό αφού ακόμη δεν γνωρίζουμε αν ο Στράτος Γιδόπουλος παραμείνει στην ομάδα ή όχι. Ο ίδιος στη συνέλευση ξεκαθάρισε πως αν δεν έχει οικονομική βοήθεια από τους ντόπιους παράγοντες θα αποχωρήσει και η προθεσμία που έχει βάλει για να λάβει απάντηση λήγει σήμερα Δευτέρα.
Βέβαια επειδή το θέμα δεν είναι απλό, ίσως δοθεί παράταση στις εξελίξεις. Είναι γνωστό πως πέρα από τους κ.κ. Δημήτρη Ιωαννίδη και Γιώργο Βαλαχή κανείς άλλος επιφανής Βολιώτης δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη. Εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά σήμερα.
Ο κ. Γιδόπουλος ζήτησε από τους ντόπιους παράγοντες να αναλάβουν τα λειτουργικά έξοδα. Μ’ έναν πρόχειρο υπολογισμό αυτά φτάνουν τις 15.000 ευρώ το μήνα. Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεσμεύεται να πληρώσει τις αμοιβές όλων των παικτών για να παραμείνουν στην ομάδα, ενώ προανήγγειλε ηχηρές μεταγραφές, αναλογικά βέβαια με την κατηγορία.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με την πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Αδαμίδη για την παραχώρηση του Παυλή και του Ιντζόγλου, ενώ τα έχει βρει με τον Γιάννη Τσάγγαρη και τον Περικλή Μπουσινάκη για να επιστρέψουν στη Νίκη. Επίσης υποστήριξε ότι θα προχωρήσει και στη μεταγραφή δύο Αργεντινών ποδοσφαιριστών, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Βέβαια όλα αυτά θα γίνουν μόνο εφόσον έχει συμπαράσταση από τους τοπικούς παράγοντες. Μάλιστα έκανε διάκριση ότι έχει απαιτήσεις μόνο από όσους έχουν οικονομική επιφάνεια, γιατί από τους απλούς φιλάθλους είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη μαζική παρουσία τους στο γήπεδο και τους ευχαρίστησε γι’ αυτό.
Όλα αυτά φυσικά τα υποσχέθηκε ο Στράτος Γιδόπουλος μόνο στην περίπτωση που μείνει στη Νίκη. Αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Βέβαια το ότι φρόντισε να τακτοποιήσει ορισμένες υποθέσεις, δείχνει ότι ακόμη ενδιαφέρεται για την ομάδα, αλλά από την άλλη κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το μέλλον. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της εβδομάδας, με τους φίλους του ιστορικού συλλόγου να περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στην αγαπημένη τους ομάδας.
Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ
Aπο : ΘΕΣΣΑΛΙΑ



ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου