Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

O Στράτος Γιδόπουλος, μίλησε στον «Sentra 103,3»

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Στράτος Γιδόπουλος, μίλησε στον «Sentra 103,3» για τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου, για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και για την AEK και τον Αχιλλέα Μπέο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:Για τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου:
«Η αλλαγή του κύριου Χαραλαμπίδη έγινε λόγω ενός προβλήματος που είχε ο Πάσκουλι με το γιο του. Έδειξε ο χτεσινός αγώνας πως ο προηγούμενος προπονητής είχε απαξιώσει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Αποδείχθηκε χτες. Παίζοντας μερικοί από τους παραγκωνισμένους, έδειξαν ότι έχουν προσόντα για να παίζουν στην ενδεκάδα».
Για τον πρώην προπονητή της Νίκης, Αρμάντο Μαρένζι:
«Η πρώτη καθαρή νίκη που κάναμε ήταν η χτεσινή με 3-0. Οι προηγούμενες νίκες ήταν με ένα γκολ διαφορά και η ομάδα έδειχνε μια αρρώστια. Τα άσχημα αποτελέσματα θα έρχονταν.
Πήραμε κάποια παιχνίδια γιατί αυτός ο όμιλος δεν έχει καλές ομάδες. Χτες έδειξε ένα άλλο πρόσωπο. Ένα υπέρμετρο πάθος και δώσανε στον αντίπαλο να καταλάβει πως δεν πρόκειται να φύγει νικητής».
Για τη στήριξη που έχει η Νίκη Βόλου:
«Η ομάδα δεν λέγεται Γιδόπουλος αλλά Νίκη Βόλου. Είναι υποχρεωμένοι όσοι την αγαπάνε να την βοηθάνε. Δεν έχω βοήθεια από κανένα αν εξαιρέσουμε δυο άτομα. Ο αγνός κόσμος προσπαθεί κι έρχεται στο γήπεδο. Τώρα αν αναστραφεί το κλίμα με τα αποτελέσματα πιστεύω ότι θα έρθουν περισσότεροι.
Παράπονα έχω από άλλους που περιτριγυρίζουν τη Νίκη ως παράγοντες και δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη. Δεν μπορεί η Νέα Ιωνία με 65.000 κατοίκους να έχει 150 διαρκείας όταν οι άλλες ομάδες έχουν 800. Επίσης δεν μπορεί να έχει 6 διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο όταν για παράδειγμα η Κρανούλα με 506 κατοίκους έχει 65 πινακίδες».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Έχουμε ακόμη ένα γύρο κι ένα ματς. Είναι πολλά. Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε την κατάσταση μέσα στα επόμενα πέντε παιχνίδια».
Για την ΑΕΚ:
«Είδαν φως στο σπίτι της AEK και μπήκανε διάφοροι. Δεν μπορεί να χρωστάει τα ίδια που χρώσταγε και πριν το άρθρο 44. Κάτι συμβαίνει. Τα έσοδα με 27.000 διαρκείας και ματς στην Ευρώπη είναι πολλά. Πού πήγαν αυτά τα λεφτά; Η AEK χρειάζεται ηρεμία για να προσπαθήσει να βγει από το αδιέξοδο.
Οταν αναλαμβάνεις μια ομάδα και θες να λέγεσαι ηγέτης πρέπει το όνομά σου να το βάλεις κάτω από το έμβλημα της ομάδας κι όχι από πάνω. Υπάρχουν παράγοντες που βάζουν το όνομα πάνω από το έμβλημα για να βγάλουν λεφτά.
Τον Μαρινάκη πριν αναλάβει τον Ολυμπιακό τον ήξερε κανένας; Κοντραρίστηκε με όλους υπέρ των συμφερόντων του Ολυμπιακού. Γι' αυτό πάει καλά ο Ολυμπιακός. Για να πετύχεις δεν γίνεται να κάνεις δημόσιες σχέσεις με όλους για να βγάλεις λεφτά».
Για τον Αχιλλέα Μπέο:
«Ο Αχιλλέας Μπέος έχει ξεφύγει τελείως,. Βρίζει τη Νίκη χωρίς λόγο. Μετά κάνει μια θεαματική πιρουέτα και την παραδέχεται τη Νίκη. Βρίζει εμένα, όλη την Ελλάδα. Δεν θα πέσω στο επίπεδό του. Στις 17 του μήνα έχουμε το δικαστήριο.
Πρέπει να έρθει στο δικαστήριο και να αποδείξει αυτά που λέει. Αν το κάνει αυτό θα του βγάλω το καπέλο. Όχι όμως να βρει κανένα τέχνασμα για να πάρει ξανά αναβολή. Τότε θα είναι τσάμπα μάγκας. Κάθε φορά που τον ρωτάνε για την ομάδα του ασχολείται με τη Νίκη»

www.sentragoal.gr

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

1 σχόλιο: