Σελίδες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Παιχνίδι… δεκαλέπτου

Όσα δεν έγιναν σε 80 λεπτά συνέβησαν στα τελευταία δέκα, με τη Νίκη Βόλου και τον Εορδαϊκό να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 1-1.

«Άνοστο» ήταν το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, καθώς η Νίκη Βόλου είχε τον έλεγχο, όμως δεν κατόρθωσε να φτάσει στην περιοχή του Εορδαϊκού. Η σημαντικότερη στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά ήταν το πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο 10ο λεπτό, όταν ο Ντάνιτσιτς φάνηκε να σπρώχνεται μέσα στην περιοχή και ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, όμως ο διαιτητής Κάμπαξης έκανε νόημα να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μία καλή στιγμή στο 19’ όταν ο Περικλής Μπουσινάκης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη ξεκίνησε και πάλι πολύ δυνατά και είχε δοκάρι στο 54’ όταν ο Μπουσινάκης εκτέλεσε απευθείας φάουλ. Στη συνέχεια της φάσης ο Καλαμιώτης έκανε κεφαλιά από πλεονκετική θέση, όμως μπλόκαρε ο Λοντίγκιν.

Στο 57’ ο Άγγος έκανε μία κεφαλιά απειλώντας την εστία των γηπεδούχων, ενώ οι Βολιώτες απάντησαν στο 80’ με τον Πετρά να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ.

Δύο λεπτά αργότερα, οι δύο αλλαγές του Εορδαϊκού συνδυάστηκαν, ο Σικαλόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Κάλφας ανενόχλητος με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Κοζάνης.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν όλοι μπροστά για να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν στο 91΄όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Εορδαϊκού ο Στουρνάρας σούταρε, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Λοντίγκιν.

Οι Βολιώτες λίγο έλειψε να φέρουν «τούμπα» το παιχνίδι, όμως το γκολ του Όλιβερ στο 93’ ακυρώθηκε καθώς σύμφωνα με τον ρέφερι της αναμέτρησης είχε προηγηθεί φάουλ του Μαϊστρέλλη.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης κάποιοι οπαδοί της Νίκης χτύπησαν τον φροντιστή του Εορδαϊκού ο οποίος νωρίτερα είχε προκαλέσει κάνοντας χειρονομίες. Πάντως οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων υποστήριζαν ότι ο φροντιστής είναι κωφάλαλος.

Νίκη Βόλου: Μπαϊμάκης, Μαϊστρέλλης, Παπαδήμας, Στουρνάρας, Τσερκέζος (84’ Βλαχοκυριάκος), Καλαμιώτης, Τσάγγαρης (56’ Όλιβερ), Ναβαρέτε (46’ Καρακώστας), Μπουσινάκης, Πετράς, Ντάνιτσιτς

Εορδαϊκός: Λοντίγκιν, Μουδούρογλου (68’ Κάλφας), Χιντζίδης (78’ Σικαλόπουλος), Τομαράς (54’ Παυλίδης), Δελεζήσης, Ταφαρλής, Τσιανάκας, Άγγος, Μπελεβέτης, Κουτσουρές, Καραμπατζάκης

*Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι φανατικοί οπαδοί τη Νίκης Βόλου σήκωσαν ένα πανό το οποίο έγραφε: «Χοντρέ δεν θα πεθάνουμε, πάμε στοίχημα;».

Βόλος: Αγγελική Θανασούλη

Πηγή: www.onsports.gr

1 σχόλιο:

  1. http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Boreios-Omilos/item/26773-Paichnidi…-dekaleptoy

    εδώ διαβάστε τι λέει στο τέλος για τον φροντιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή