Σελίδες

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Από την προετοιμασία του Παιδικού της Νίκης Βόλου!!!

Το Παιδικό τμήμα της Νίκης Βόλου (1997-98), ξεκίνησε ήδη από την 1η Αυγούστου την προετοιμασία του και το OURBOYS βρίσκεται εκεί μέσω της πένας και της κάμερας του κου Άγγελου Παπάζογλου, υπεύθυνου των Ακαδημιών της Νίκης Βόλου. Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής Ακαδημιών της Νίκης Βόλου κος Κώστας Γρηγοριάδης. (Στη φώτο ο γυμναστής των πρωταθλητών στίβου της Νίκης Βόλου κος Παύλος Παρασκευόπουλος, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης)

Ο προπονητής των Ακαδημιών της Νίκης Βόλου, κος Κώστας Γρηγοριάδης, δέχτηκε να απαντήσει σε ερώτηση, που του απηύθυνε για λογαριασμό του OUR BOYS ο κος Άγγελος Παπάζογλου.

ΕΡΩΤ. Κύριε Γρηγοριάδη είναι γνωστό ότι είστε από τους πιο πετυχημένους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα και μάλιστα υπήρξατε ένα βήμα πριν το προπονητικό τιμ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Είναι γνωστό επίσης πως κάθε χρόνο έχετε προτάσεις να δουλέψετε, ως προπονητής τερματοφυλάκων, σε αρκετές ομάδες. Εσείς όμως είστε πιστός στην Νίκη Βόλου. Γιατί συμβαίνει αυτό;

ΑΠΑΝ. Κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω με την σειρά μου το OURBOYS.GR για την φιλοξενία και να ευχηθώ σε όσους ασχολούνται με το παιδικό ποδόσφαιρο καλή επιτυχία στο έργο τους. Είναι αλήθεια ότι έχω προτάσεις να εργαστώ ως προπονητής τερματοφυλάκων σε πολλές ομάδες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η αγάπη μου για την Νίκη Βόλου όμως πάντα με κρατάει στην Νέα Ιωνία. Έχω ξεκινήσει μια δουλειά στις ακαδημίες της ομάδας εδώ και μερικά χρόνια και θέλω να την ολοκληρώσω. Παράλληλα δουλεύω και τους τερματοφύλακες της πρώτης ομάδας.

Είμαι τυχερός που έχω δίπλα μου αξιόλογους ανθρώπους που βοηθάνε στο έργο μου. Ο κύριος Παπάζογλου από τους παράγοντες που έχουν ασχοληθεί με την ΠΑΕ για πολλά χρόνια και ο Νίκος ο Σπυριδάκης από το προπονητικό τιμ αποτελούν αυτή τη στιγμή τους άμεσους συνεργάτες μου. Το όνειρό μας είναι αυτά τα παιδιά που τώρα γνωρίζουν διακρίσεις, να ξανακάνουν την Νίκη Βόλου μεγάλη, να την ανεβάσουν ψηλά, όπου της αρμόζει και να γράψουν και τα δικά τους ονόματα με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό και όλοι οι άλλοι παράγοντες της ακαδημίας έχουμε οριοθετήσει τους στόχους και δουλεύουμε να τους εκπληρώσουμε.

Φέτος γίνεται κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της ακαδημίας. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία της παιδικής ομάδας την 1η Αυγούστου με τον διακεκριμένο προπονητή στίβου κο Παρασκευόπουλο ο οποίος πλέον θα είναι το δεξί μας χέρι και θα βάλει τη δική του πινελιά και στα άλλα παιδιά. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας. Μέσα στον Σεπτέμβριο θα δώσουμε αρκετά φιλικά παιχνίδια με άλλες ακαδημίες στον Βόλο και αλλού. Ελπίζω να δώσουμε και μια σειρά αγώνων στην Αθήνα για να δώσουμε και έναν τόνο εκπαιδευτικό με ξεναγήσεις σε μουσεία και άλλους χώρους.

Κλείνοντας θέλω και πάλι να συγχαρώ για το έργο τους όσους ασχολούνται με το παιδικό ποδόσφαιρο και να τους πω, πως από αυτά τα παιδιά, δουλεύοντας όλοι εμείς σωστά, θα αναγεννηθεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Και πάλι ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Για το OUR BOYS

Άγγελος Παπάζογλου

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! ΜΕΣΩ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή