Σελίδες

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ώρα Νίκης την Τετάρτη

Παρουσιάζει στο Volos Palace τον προπονητή της Αλ. Αλεξίου και ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας

Ώρα νίκης σήμερα Τετάρτη, στις 4 το απόγευμα, που θα γίνει το νέο ξεκίνημα της ομάδας της Νέας Ιωνίας, με την παρουσίαση του νέου τεχνικού της Αλέξη Αλεξίου από την διοίκηση. Η παρουσίαση θα είναι ανοιχτή στους φιλάθλους που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Volos Palace, το οποίο είναι επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Νίκη.

Ο κ. Αλεξίου αναμένεται να αναφερθεί στους στόχους της ομάδας και θα δεχθεί ερωτήσεις των δημοσιογράφων του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου, ενώ η όλη παρουσίαση θα μεταδοθεί μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα από το web tv του magnesianews.gr και από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, Ράδιο Ένα 102.5, Blue Star 103 και Σπορ Fm 89,5.

Στις 6 το απόγευμα, στο γήπεδο της Νίκης «Παντελής Μαγουλάς» θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας μεταξύ του προπονητή και των ποδοσφαιριστών καθώς και ο αγιασμός, παρουσία φιλάθλων, ενώ οι σύνδεσμοι φιλάθλων ετοιμάζουν μεγάλη υποδοχή στην νέα τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα αναχωρήσει για τα Χάνια, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ στη συνέχεια θ’ αρχίσουν τα φιλικά παιχνίδια. 

Πηγή: www.magnesianews.gr

2 σχόλια:

  1. to kasandra fm na mhn pathsei to podi tou sthn klouva!twra mas thumithikan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στα χανια.....?αααα...παλι στο τσαμπα η προετημασια.....καταλαβα χωρις μια ξεκιναμε παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή