Σελίδες

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Οι αρχές της Νίκης βάζουν τα θεμέλια για το μέλλον

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Νίκη, Γιώργος Καρεκλίδης, παρουσίασε τον νέο προπονητή κ. Αλεξίου και τις αρχές της νέας διοίκησης της ομάδας, επιμένοντας στο ήθος, την αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια, την αλληλεγγύη, αξίες που θα δώσουν προοπτική. Ο Γιώργος Καρεκλίδης ανέφερε χαρακτηριστικά :

«Η Νίκη είναι η ιστορικότερη ομάδα της πόλης. Η ομάδα που γαλούχησε γενιές και γενιές με τα αθλητικά ιδεώδη της, κάνει μια νέα επανεκκίνηση, με ανατροπή όλης της φιλοσοφίας που διέπονταν επί χρόνια.

Θέλουμε μια Α.Ε. σε νέα θεμέλια, με τις αρχές του υγιούς αθλητικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αξίες όπως το ήθος, η αξιοπρέπεια, η υπερηφάνεια, η νίκη μέσα στο γήπεδο χωρίς βία, η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός, πρέπει να είναι τα συστατικά που φιλοδοξούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργηθούν οι προοπτικές της νέας Νίκης, ώστε να την αφήσουμε παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Επιμένουμε στο ήθος και την αξιοπρέπεια, γιατί αυτή η ομάδα, μ’ αυτές τις αρχές ξεκίνησε. Επιμένουμε στην υπερηφάνεια, διότι η ομάδα μας θέλουμε να κερδίζει με τις δικές της δυνάμεις μέσα στο γήπεδο. Αυτή είναι η χαρά του ποδοσφαίρου και όχι το δηλητήριο των στημένων αγώνων.

Επιμένουμε ότι το γήπεδό μας, το ιστορικό «Παντελής Μαγουλάς», πρέπει να είναι γεμάτο από εσάς τους φιλάθλους. Χρειάζεται τη φωνή σας, τον ενθουσιασμό σας, όχι όμως τα υβριστικά συνθήματα και τη βία. Μαγκιά δεν είναι να βρίζεις και να χτυπάς, αλλά να φουσκώνεις από υπερηφάνεια μέσα στο μπλε και το άσπρο και να κερδίζεις. Σύνθημά μας : Μαγκιά είναι η Νίκη.
Η ΠΑΕ Νίκη, θα διεκδικήσει ότι της ανήκει. Θα υπερασπιστεί την ιστορία της, θα ανοίξει νέους δρόμους για το μέλλον της. Ξεκινάμε συναντήσεις με όλους τους εκπροσώπους των φορέων μας.

Περιφερειάρχη, Δήμαρχο, βουλευτές. Θα τους γνωστοποιήσουμε τις αρχές μας και θα τους ζητήσουμε να είναι κοντά μας. Η Νίκη δεν θα αδικηθεί ποτέ. Συναντήσεις θα έχουμε με την μάνα μας Νίκη, την Ερασιτεχνική, διότι η Νίκη είναι μία. Όλα τα παιδιά των τμημάτων είναι Νικιωτόπουλα και είμαστε μαζί τους.

Συναντήσεις θα έχουμε με τους Συνδέσμους Φιλάθλων, τους παλαιμάχους μας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας.
Σήμερα παρουσιάζουμε το νέο μας προπονητή. Πιστεύουμε στον κ. Αλέξη Αλεξίου, με μια μεγάλη πορεία στα γήπεδα με τις φανέλες μεγάλων Ελληνικών ομάδων, με την φανέλα με το Εθνόσημο. Με την παρουσία του στο Μουντιάλ.

Πιστεύουμε στον κ. Αλέξη Αλεξίου, τον πρώην Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Νέων που την οδήγησε στο Euro 2008.
Πιστεύουμε στον κ. Αλέξη Αλεξίου, διότι είναι ένας από τους προπονητές που φτιάχνουν ποδοσφαιριστές και ομάδες. Θα του δώσουμε το λόγο για να μας πει τις απόψεις του.
Εμείς ως διοίκηση, του δίνουμε την εμπιστοσύνη μας. Να την δείξετε και εσείς, διότι στα αποδυτήρια και στο γήπεδο ΕΝΑΣ είναι αυτός που θα αποφασίζει και λέγεται Αλέξης Αλεξίου. Το χειροκρότημά σας για να τον υποδεχθούμε και να του πούμε ότι η ιστορική Νίκη περιμένει πολλά απ’ αυτόν, διότι δεν θέλουμε να έχουμε μόνο ιστορία, αλλά και μέλλον».

Πηγή: www.magnesianews.gr

2 σχόλια:

  1. Μακαρι να συνεχισουν οι διοικουντες να σκεφτονται ετσι. Ετσι ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ οι ομαδες. Και οχι με ΞΕΝΟΥΣ προπονητες κ μια καραβια ξενους παιχτες. ΜΠΡΑΒΟ για το καινουριο ξεκινημα που μας γεμιζει αισιοδοξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο λογια ειμαστε χορτασμενοι......να δουμε και εργα μαγκες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή