Σελίδες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

«Τελειώνει» από τη Νίκη ο Παύλος Βαγγέλη!

Ένα βήμα πριν από την έξοδο βρίσκεται ο Παύλος Βαγγέλη (φώτο) στη Νίκη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της mikriliga.com, ο έμπειρος μέσος θα λύσει πολύ σύντομα το συμβόλαιό του με τους "κυανόλευκους". Παίρνουν Σάββα Μουδούρογλου οι Βολιώτες.

Παρελθόν από τη Νίκη πριν καλά-καλά γίνει... παρόν, θα αποτελέσει ο Παύλος Βαγγέλη. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές της ιστοσελίδας μας, ο έμπειρος χαφ πρόκειται να λύσει άμεσα το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Ιωνίας Βόλου, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν βρέθηκε καν στο γήπεδο για το φιλικό των "κυανόλευκων" με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης την Τετάρτη.

Στο μεταξύ, μια... ανάσα από την ένταξή του στο δυναμικό της Νίκης βρίσκεται ο Σάββας Μουδούρογλου. Ο 20χρονος πρώην επιθετικός του Εορδαϊκού θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο προπονητικό φιλικό της Πέμπτης με τους Νέους Αθλητές, προκειμένου ο τεχνικός Αλέξης Αλεξίου να πάρει την τελική απόφαση για την περίπτωσή του, που πιθανότατα θα είναι θετική.

Πηγή: www.mikriliga.com

6 σχόλια:

  1. Πολύ έκατσε.Να φανταστώ πως θα πάρει και αποζημείωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. katalaba.....kai fetos mia apo ta idia...enan kalo xaf phrame kai feugei kai aytos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ο παικταράς. Στο καλό....
    Το μοναστηρι ναναι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οτι γουσταρει ο Αλεξιου. Ετσι πρεπει να ειναι τα πραγματα. Σιγα τον καλο τον παιχταρα που χανουμε...το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ να'ναι καλα οπως λεει κ ο φιλος επανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. apla ta pragmata magkes rizogiannhs-petras einai to vasiko didymo sta xaf kai fysika o allos den polygoustarei na einai enas polytimos men alla anaplhrwmatikos.gia mas kalo tha htan na meinei alla den pethainoume kiolas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Me to zori den kratame kanenan.apla tha diafwnhsw oti exoume kalytero paixti sto kentro.kratouse kala ti mpala kai eixe poly kalh katheth pasa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή