Σελίδες

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστολή Στράτου Γιδόπουλου

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Στράτος Γιδόπουλος απαντάει στην επιστολή της διοίκησης της ΠΑΕ:

«Μου προξενεί κατάπληξη το ύφος της επιστολής σας. Που είσαστε κύριοι τρία χρόνια; Τότε όταν εγώ επωμίστηκα 41 προσφυγές, ποδοσφαιριστών της τάξεως των 480 χιλιάδων και τις πλήρωσα όλες μόνος μου. Γιατί τότε δεν καλέσατε τους μεγαλομετόχους να πληρώσουν τα χρέη τους; Γιατί αφήσατε εμένα να πληρώνω την εφορία που δεν ήταν δική μου για τρία χρόνια; Γιατί με αφήσατε να πληρώνω το ΙΚΑ που δεν ήταν δικό μου;

Τώρα λοιπόν αφού κάποιος σας έσπρωξε με τυμπανοκρουσίες να αναγγείλετε 20 μεταγραφές πρόσληψη προπονητού, τιμ μάνατζερ χωρίς έστω δεοντολογικά και μόνο να με ενημερώσετε για αυτές σας τις ενέργειες, βάζοντας και στο συμβούλιο σας έναν κύριο ο οποίος με έπρηζε συνεχώς και μονίμως. Τώρα λοιπόν που σας ήρθαν τα δύσκολα μου αποστέλλετε επιστολή να συμμετάσχω. Καλά κύριοι τα λόγια, αλλά χρειάζονται έργα.

Γράφετε ότι θα κριθώ από τους υπολοίπους μετόχους, ποιους αυτούς που άφησαν τα χρέη; Οι υγιείς φίλαθλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι έκανα τα πάντα τρία χρόνια για τη Νίκη. Ρίχτε μια ματιά στο λογιστήριο της ΠΑΕ πόσα χρήματα έβαλα εγώ και πόσα όλοι οι άλλοι μαζί μέτοχοι. Αφήστε τους λαϊκισμούς και τις απειλές. Γράφετε ότι δεν μπορείτε να πληρώσετε τους περσινούς και τους προπέρσινους ποδοσφαιριστές, εμένα γιατί με βάλατε να πληρώνω όσους πέρασαν από τη Νίκη από το 2002 και μετά; Μέχρι και πεθαμένους πλήρωνα.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι η εγγυητική. Τρία χρόνια τώρα που πλήρωνα εγώ τις εγγυητικές και πέφτανε – έχανα τα λεφτά μου για προσφυγές του 2004-05 τι έγινε; Τρία χρόνια τώρα που πλήρωνα από 20-25 χιλιάδες πρόστιμα στην ΕΠΟ βοήθησε κανείς; Πιστεύω ότι για μια ομάδα σαν τη Νίκη με τόσο κόσμο, τόσους επώνυμους μετόχους εκτός από εμένα και τέτοια ονόματα στην διοίκηση τη διορισμένη δεν είναι δύσκολο να καλυφθεί η εγγυητική.

Τέλος το αν προσπαθώ να πάω τη Νίκη στη Β’ Εθνική το γνωρίζουν πολύ καλά τόσο η ΕΠΟ όσο και η Football League και ο εισαγγελέας κ. Φάκος με τους οποίους εδώ και τρεις μήνες έχω καθημερινή επαφή. Μετά από όλα αυτά πιστεύω ότι λίγη ορθή σκέψη πριν με προκαλέσετε δεν θα έβλαπτε».

10 σχόλια:

  1. Άσε ρε παππού το δούλεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έβαλες τόσα χρήματα, όσα λες, στη Νίκη και την έχεις 3 χρόνια στη Γ τόσα ή βλάκας είσαι ή άχρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μασάμε Γιδόπουλε, πρώτος έφευγες από τις καφετέριες και τα τσιπουράδικα για να μην πληρώσεις και κάθε Κυριακή μετά το ματς μάζευες τις εισπράξεις και την έκανες για Αθήνα.
    Τι κατάφερες τρία χρόνια στη Νίκη ? ΜΗΔΕΝ
    Κατάφερες να μην βγαίνουμε κατηγορία διότι δεν πήγε η ομάδα να παίξει και μηδενίστηκε.
    Τι έπρεπε να γίνει ρε Γιδόπουλε ποιός σε έφερε ? ποιός είναι ο μεγαλομέτοχος ? Ζήτα τα ρέστα από αυτόν, μήπως θα έπρεπε να πληρώνει ο κόσμος της Νίκης για να κάνεις εσύ τον πρόεδρο ? και να στέλνεις από την Αθήνα χαρτάκι με την σύνθεση στο κάθε τυχάρπαστο που μας έφερνες για προπονητή ? Παγκόσμιο ρεκόρ απολύσεων προπονητών έκανες πέρσι με μηδέν παίκτες ξεκινήσαμε φέτος....
    ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ???
    PERSONA NON GRATA ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ κι όπου σε πετύχουμε θα ξεχάσουμε ότι είμαστε Κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γερο στα εχω γραψει κ αλλου. Εαν ηθελες πραγματικα να βοηθησεις την Νικαρα μας ΑΓΑΛΜΑ θα σου ειχαμε στησει στην Ν.Ιωνια. Αλλα αποδειχθηκε 3 χρονια μετα πως μας κοροιδευες κ πως με ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΝ εκανες παιχνιδι κ εσυ. Οτι κ να λες τωρα να ξερεις πως οτι γραφει ο 10:50 ΙΣΧΥΕΙ. ΜΗΝ τυχον κ πατησεις στην Ν.Ιωνια ΠΟΤΕ πια...θα σε ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ, ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ..... ΤΟΥΣ! ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ, ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ....
    (Υ.Γ. πηγαινε κανενα επισκεπτηριο στο ταιρι σου στο Ναυπλιο, μαζι να θρηνησετε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?? ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΜΟ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΥΡΙΕ? ΓΡΑΨΤΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟ. ΠΕΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΣΑ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΣΑ ,ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟ.ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ! Ο ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ! ΟΧΙ ΡΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΣΕΝΑ 1.25 ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ?? ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ?? ΟΧΙΙΙΙΙ!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ? ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:42 Ειλικρινά προσπαθώ να βρώ επιχειρήματα στα δικά σου γραφόμενα αλλά δεν μπορώ.... Μιλάς με γρίφους και αφήνεις κι εσύ υπονοούμενα.
    Αφ΄΄ηστε με με τισ συνομοτικές μ@λ@κίες σας.
    1:25 Γιατί αναφέρεσε προσωπικά?

    ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για το πεθαμενους ανεφερα τον Ανδριοπουλο, ασχετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλλο φρουτο ο 1.42 δε μπηρε χαμπαρι οτι μιλαγε ο αλλος για τον τερματοφυλακα τον ανδριοπουλο που πεθανε...Αν ο τσαμπουκας που λεει δερνει και σωματοφυλακες τον χρειαζομαστε καλου κακου...Εγω δε γουσταρω τον Καρεκλιδη και το λεω χυμα οχι με συνθηματικα.Αλλα αν μου προσφερει η διοικηση αυτη ταξη και οργανωση εγω του φιλαω το χερι κιολας του Καρεκλιδη...Κι οσο για τα επιχειρηματα ας μας πει ο γερος που πηγαν τα λεφτα απο εισιτηρια 3 χρονων να δουμε τι πληρωσε και με τι λεφτα...ΓΙΔΟΠΟΥΛΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ και χωρις επιχειρηματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέθανε εσύ γέρο και ας πληρώσουμε κι εμείς για σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή