Σελίδες

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Η διοίκηση της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βόλου

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, επισκεύθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/9/2011) τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη, παρουσία των κ.κ. Μαβίδη και Μαυρόπουλου, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ και ο πρόεδρός της κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, στο πλαίσιο των συναντήσεών τους με τους φορείς της πόλης, είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν στον Δήμαρχο Βόλου την φιλοσοφία τους, για ένα υγιές επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στα δρώμενα της πόλης, διοχετεύοντας μηνύματα και αξίες όπως το ήθος, η αξιοπρέπεια, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός.

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ έκανε γνωστό στον Δήμαρχο και στους παρισταμένους, ότι θα διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν και η προσπάθειά της, θα είναι να διαμορφωθεί στην πόλη ένα κλίμα που δεν θα παράγει την βία, αλλά τον υγιή ανταγωνισμό. Οι λογικές του διχασμού της πόλης, συμφώνησαν και οι δύο πλευρές, ότι πρέπει να απομονωθούν.

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και οι κ.κ. Μαβίδης και Μαυρόπουλος, τόνισαν ότι ο Δήμος Βόλου θα βοηθήσει στην εξεύρεση χώρου προπονήσεων.

Ήδη βρέθηκε λύση και για τις πρωινές και απογευματινές προπονήσεις θα χρησιμοποιηθεί το γήπεδο Σέσκλου και το στάδιο Νεαπόλεως, τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις για να γυμνάζεται η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ σε επαγγελματικά πρότυπα.

Στον Δήμαρχο ετέθησαν και άλλα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο, για τα οποία δεσμεύθηκε πως σύντομα θα δώσει τις απαντήσεις του. Στην συνάντηση εκ μέρους του ΔΣ, ήταν ο πρόεδρος Δημήτρης Ιωαννίδης και οι Νικόλαος Αθηναίος, Γρηγόριος Ζάγκας και Γεώργιος Καρεκλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου