Σελίδες

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Αχιλλέας Νασιακόπουλος στη Νίκη Βόλου

Το ''10άρι'' του Αίαντα Λαμίας στη Νίκη Βόλου.
Στους ''πρόσφυγες'' της Νέας Ιωνίας του Βόλου και στην ομάδα της Νίκης θα συνεχίσει την καριέρα του ο αρχηγός του Αίαντα Λαμίας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος.
Το ''10άρι'' του Αίαντα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και αποτελούσε διακαή πόθο τόσο του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Δαλούκα όσο και του προπονητή Αλέξη Αλεξίου, που είχαν τσεκάρει τον Αχιλλέα στα παιχνίδια των ομάδων της Μικτής Φθιώτιδας αλλά και της 5ης Περιφέρειας.
Η μεταγραφή θα ανακοινωθεί από τον πρόεδρο της Νίκης Βόλου, Δημήτρη Ιωαννίδη, μαζί με το τεχνικό επιτελείο και τις υπόλοιπες μεταγραφές.
Ο Αχιλλέας, είναι γεννημένος στις 20-2-1996, αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ακαδημίας του Αίαντα Λαμίας, εκεί έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα και εκεί ανδρώθηκε, φτάνοντας να φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, καθώς και να στεφθεί και πρωταθλητής φέτος στο παιδικό πρωτάθλημα.
Η θέση που αγωνίζεται είναι κεντρικός, εξ ου και το προσωνύμιο ''10άρι'' που του έχουν προσάψει οι συμπαίχτες του, όχι άδικα, μιας και χειρίζεται και με τα δυο πόδια την μπάλα εξίσου καλά, έχει εκτελεστική ικανότητα, σκοράρει με ευχέρεια, αλλά αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η ηρεμία που προσάπτει στο παιχνίδι και οι ''κάθετες μαγικές'' μπαλιές του.
Να τονίσουμε πως και σε μικρότερη ηλικία ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον εντάξει στην ακαδημία του στην Παιανία, κάτι που φανερώνει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο είχε ανιχνευθεί από πολύ νωρίς. Επίσης έχει περάσει από όλες τις ομάδες της Μικτής Φθιώτιδας και της 5ης Περιφέρειας.
Το calciobambini εύχεται ολόψυχα στον Αχιλλέα καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία και πολλές πολλές επιτυχίες στην καριέρα του.

Πηγή: http://www.calciobambini.gr/2011/09/blog-post_9446.html

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου