Σελίδες

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ανεβαίνει στα «ψηλώματα» η Νίκη

Άρχισαν οι προεγγραφές για την κάρτα διαρκείας

Τη Δευτέρα ανεβαίνει στα «ψηλώματα» η Νίκη, για να γίνει το κύριο μέρος της προετοιμασίας της, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή κ. Αλέξη Αλεξίου. Η Νίκη έχει ένα ρόστερ με 32 παίκτες, κυρίως νεαρούς σε ηλικία, που επέλεξε ο κ. Αλεξίου και θα προσπαθήσει για μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα.

Στα Χάνια, θα μείνει η Νίκη για 10 ημέρες και ύστερα θα κατέβει στο Βόλο, όπου τους παίκτες τους περιμένει σκληρή προπόνηση, πρωί- απόγευμα, στα γήπεδα Νεάπολης και Σέσκλου.

Σήμερα, οι παίκτες έκαναν χαλάρωμα, ύστερα από τις εργομετρικές εξετάσεις που πέρασαν, και το πρωί του Σαββάτου θα προπονηθούν στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ την Κυριακή ο προπονητής της ομάδας θα τους δώσει ρεπό έτσι ώστε την Δευτέρα το πρωί να ανέβουν στα Χάνια.

Στο μεταξύ, μεγάλους ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων, τόσο από τις μεταγραφές, όσο και από τις κινήσεις της διοίκησης, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι προεγγραφές των καρτών διαρκείας που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες.

Οι τιμές που θα ισχύσουν είναι οι εξής:
Για τις θέσεις στην σκεπαστή εξέδρα 200 ευρώ.
Για τις θέσεις στην κερκίδα της οδού Μαιάνδρου 150 ευρώ.
Για τα μέλη των Συνδέσμων Φιλάθλων 100 ευρώ.
Οι προεγγραφές θα γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και στο κατάστημα του Προέδρου της ομάδας μας Δημήτρη Ιωαννίδη. Με την καταβολή των χρημάτων, θα δίνετε απόδειξη της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, καλεί όλους τους φιλάθλους της, να συμπαρασταθούν στη νέα προσπάθειά της, ώστε η ιστορική ομάδα μας να προχωρήσει ανοίγοντας νέους δρόμους προοπτικής για το μέλλον της.
Η Νίκη Βόλου μόνον με εσάς τους φιλάθλους μπορεί να προχωρήσει και να μας κάνει όλους υπερήφανους!

Πηγή: www.magnesianews.gr

4 σχόλια:

  1. ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 150 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΑΙ 100 ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΥΡΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επρεπε 150 σκεπαστη, 100 στις αλλες, δεν γινετε το εισητηριο να εχει 15 στην σκεπαστη φετος,θα επρεπε να υπηρχαω ειδικες τιμες για ανεργους,παιδια.επισης δεν ηταν σωστο που οι γυναικες επρεπε να πληρωσουν εισητηριο περσι απο την στιγμη που πηγαμε στο κλουβι απο την νεαπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή