Σελίδες

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Βαγγέλη: «Χαρούμενος που ήρθα στη Νίκη»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νίκης Βόλου παραχώρησε στο Onsports ο Παύλος Βαγγέλη.

Ο έμπειρος μέσος εμφανίστηκε χαρούμενος που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με την φανέλα του θεσσαλικού συλλόγου, τονίζοντας μάλιστα πως απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας του Βόλου χωρίς να το σκεφτεί και πολύ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι τη νέα σεζόν στη Νίκη. Με το που μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα πολύ και συμφώνησα αμέσως. Η Νίκη είναι μία ιστορική ομάδα, με πιστούς φιλάθλους και πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε πολλά τη νέα σεζόν».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως είχε και άλλες προτάσεις, ενώ ανέφερε πως θα δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα: «Είχα και κάποιες άλλες προτάσεις, ωστόσο η πρόταση της Νίκης ήταν πολύ καλή και όπως είπα και πριν είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Θα δουλέψω σκληρά, ώστε να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την Νίκη στο νέο πρωτάθλημα».

Πηγή: www.onsports.gr

4 σχόλια:

  1. ton thymamai kai propersi me tin epanomi sto panthesaliko einai apolaysi na ton vlepeis na paizei,makari na paiksi kai se mas toidio.niki gera i b einai konta......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι αλλα στην επανωμη πληρωνοταν....εδω να δουμε ποιος και ποτε θα πληρωθει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9.53 η Α΄ είναι κοντά..κάτσε μην παίξουμε Β΄φέτος...κοίτα πόσες ομάδες θα βγουν υπόδικες στις νέες υποθέσεις των στημένων, που εξετάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή