Σελίδες

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση στην Αθήνα με Γιδόπουλο θα έχει σήμερα η διοίκηση

Κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα σε Σ. Γιδόπουλο και μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Νίκη θα γίνει σήμερα στην Αθήνα ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου της Football League 1 και Football League 2 κ. Καλογιάννη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr.
 
Πιο αναλυτικά στη συνάντηση θα συμμετάσχουν ο μεγαλομέτοχος Στράτος Γιδόπουλος και από την πλευρά της διοίκησης ο μέτοχος κ. Γιώργος Βαλαχής, ο πρόεδρος Δ. Ιωαννίδης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Γ. Καρεκλίδης.
 
Η συνάντηση αυτή θα γίνει, ώστε όλοι στη Νίκη να συστρατευτούν, προκειμένου ο σύλλογος να βαδίσει και πάλι ενωμένος στο δρόμο των επιτυχιών και να προχωρήσει χωρίς εμπόδια η αναγεννητική προσπάθεια, που έχει ξεκινήσει και έχει φέρει νέα πνοή στην ιστορική ομάδα.
 
Φυσικά πέρα από το ότι οι Βολιώτες παράγοντες θα ζητήσουν από τον Σ. Γιδόπουλο να είναι κι αυτός συμπαραστάτης στο έργο τους, θα επιχειρήσουν να βρουν λύση και για το θέμα της εγγυητικής.
 
Πηγή: www.magnesianews.gr

2 σχόλια:

  1. Θα τον χρωσταει τιποτα λεφτα ο γερος κ βοηθαει μπας κ τα παρει πισω...Καλο λαμογιο κ αυτος. Αθηναικος-Κερκυρα-Βυζας Μεγαρων. Για την ψυχη της μανουλας του κ αυτος βαζει λεφτα στο Ελλ.ποδοσφαιρο...Αγιος ανθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή