Σελίδες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Στήριξη σε Γιδόπουλο από Καϊμακάμη

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Στράτου Γιδόπουλου εξέφρασε με δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο μεγαλοδικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης. Ο κ. Καϊμακάμης ζητά παράλληλα τη στήριξη όλων των ανθρώπων της Νίκης στη νέα διοίκηση των κυανόλευκων. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πρέπει να γίνει μία κοινή προσπάθεια με τη συσπείρωση όλων των ανθρώπων της Νίκης. Η νέα διοίκηση κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, έχοντας πετύχει αρκετά, και θα μπορούσε με τη βοήθεια όλων να πετύχει περισσότερα. Μέσα στους άμεσους στόχους της θα πρέπει να είναι η πολύτιμη δραστηριοποίηση του κ. Στράτου Γιδόπουλου, με σκοπό να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως αυτό έγινε με την έντονη δραστηριοποίηση του κ. Γιώργου Βαλαχή. Βέβαια η απασχόληση του κ. Γιδόπουλου στο στόχο που έβαλε για την άνοδο της ομάδος στη Β’ Εθνική είναι διαρκής και απόλυτη και απαιτεί διαρκή προσπάθεια στην οποία βρισκόμαστε δίπλα του».

Πηγή: www.taxydromos.gr

4 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ? ΠΑΛΙ ΑΝΟΔΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΡΕ!! ΑΜΑΝ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ferte piso ton gidopoulo parakaleste kai ton mpeo kai meinete monoi sas na vlepete bala kai na steinete ta mats! eytixos pou den phra diarkeias akoma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή