Σελίδες

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ καταδικάζει μικρή μερίδα οπαδών της, οι οποίοι προπηλάκισαν τον Δημοσιογράφο του SPORT FM και της εφημερίδας "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ" Γιάννη Ζάττα.

Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ διαμηνύει προς όλους ότι τέτοιες συμπεριφορές την βρίσκουν αντίθετη και όσοι τις προκαλούν, κάνουν κακό στον σύλλογο.

16 σχόλια:

  1. Να προπηλακισεις ενα ανδρα "δημοσιογραφο" θα ήταν ένα θέμα.
    Προς θεού ρε παιδιά δεν προπηλακιζουμε ΜΙΑ
    "Δημοσιογραφο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ κ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ. Τελειωσαν τα ψεματα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ του ευρω κ ζητουλες του κιτρινου τυπου της πολης. Απο εδω κ στο εξης οπου κ να σας βρισκουμε θα σας ΚΟΠΑΝΑΜΕ να βαλετε μυαλο. ΔΕΝ μας σεβαστηκατε τοσα χρονια που βρισκοσασταν στο αρμα του Ιουλιου Καισαρα της πολης. Απο εδω κ στο εξης λοιπον ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι οφθαλμός αντί οφθαλμού ρε γελοίε;Ποιον ''κοπάνησε'' ο Ζάττας για να τον δείρουν μερικά μαστούρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟ ΔΕΙΡΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΛΙ... ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ... ΜΑΣΤΟΥΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΑΞΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάθε πρώτα ορθογραφία και συντακτικό και μετά κάνε λόγο για άξεστους.Να μαντέψω πως γράφεις με κεφαλαία γιατί από το σχολείο δεν έμαθες να βάζεις τόνους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΖΑΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΖΕΡΕ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΗΡΟΚΑΜΠΟ. ΑΝ ΔΕ ΣΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω κανέναν ''Καζατζίδη'',μήπως εννοείς Καζαντζίδη;Να μου λείπει,δεν μου αρέσουν τα τραγούδια του τύπου ''Κλαίω τη ρουφιάνα τη μοίρα μου''.Τι να με τσούζει;Ίσα ίσα,φαίνεται ποιος είναι ο άξεστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ante xekolate re tragikoi kai oi 2.ka8este kai tsakoneste me aformi ton zatta kai vgainei i malakia sas fora partida se olo ton kosmo.
    ai sixtir vlakes kai oi 2.vre8ite kai plako8ite kiolas re noumera!!!
    kala ton kanan ton zatta kai ton vgalane exo apo to gipedo giati einai poniros kai opou fisaei o anemos einai.den ton akoumpise kanenas...frastiki epi8esi dextike o xontros kai tipote parapano.kai min mou ton lete dimosiografo ton an8ropo pou pigaine tost kai kafedes sta dikastiria san kafetzis kai plironotan me krouasan.kai girise kai mas eipe kiolas fevgontas oti einai kai perissotero nikiotis apo olous emas...oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά μην πλακωθώ για τον Ζάττα ή γενικά για οπαδικά θέματα!!!
    Χαχαχαχαχα!!!Για τέτοιο άτομο μιλάμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι οφθαλμός αντί οφθαλμού ρε γελοίε;Ποιον ''κοπάνησε'' ο Ζάττας για να τον δείρουν μερικά μαστούρια;


    ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΟΛΥ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 6.40 ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΤΤΑ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟ ΑΓΟΡΙ

    http://tsampatzides.blogspot.com/2011/08/blog-post_884.html#more

    ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://4.bp.blogspot.com/-lSYyYQm34Qw/TkZgeQNulYI/AAAAAAAAAHU/lAHXAho4t8M/s1600/31518_127269700622895_100000195969681_335123_5147004_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δασκαλακο αντε σε κανα site να μαθεις συντακτικο κ ορθογραφια σε αυτους που το γουσταρουν το θεμα.Εδω μεσα γουσταρουμε την Νικη πανω απο ολα. Την ορθογραφια κ το συντακτικο το εχουμε γραμμενο εκει που ΔΕΝ πιανει μελανι.Ερχεται η ΩΡΑ να λογοδοτησουν ΟΛΑ τα δημοσιογραφικα ΛΑΜΟΓΙΑ του χοντρου που τα επαιρναν τοσα χρονια για να γραφουν διθυραμβους για το ΕΚΤΡΩΜΑ του. Να δω που θα πηγαινουν ΟΛΟΙ αυτοι τωρα που η ομαδα τους ειναι στο ''χωμα'' κ ο χοντρος στην ''φυλακη''. Γιατι στο κλουβι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πατησουν για ρεπορταζ. ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ...Δασκαλακο. (Εαν παρατηρησες κανα ορθογραφικο μην χολοσκας...στ@ρχιδια μου κι'ολας. Το νοημα των πραξεων μας μενει τελικα κ οχι τα λογια.) Καληνυχτα Δασκαλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελατε τώρα παίδες.
    Το πρωτο σχόλιο είμαι.
    Δεν αξίζει όντως να ασχοληθείς μαζί του. Αλλά ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ.
    Ετσι, για το καλό.
    Γιατι με τον γκεμπελισμό περνας μηνύματα σε τρίτους.
    Με την φάπα όμως το μηνυμα είναι μονο για αυτόν.
    Κι εγώ είμαι της ορθογραφίας, αλλά περί μαστούρηδων κλπ., να περισσευουν τα σχόλια.
    Αλλωστε από "κερατο" δεν πήγε κανένας.
    Μονο ωραία συνθηματα τραγουδας στην κλουβα...
    ΑΡΑΞΤΕ λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ Κ ΤΕΤΟΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παιδιά,το τρίτο σχόλιο είμαι,για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα:διαβάζω ότι προπηλακίστηκε ο δημοσιογράφος και έπειτα από κάτω διαβάζω σχόλια του τύπου ''οφθαλμός αντί οφθαλμού,κοπάνημα'' κλπ,ε,δεν θέλει και πολύ να σκεφτώ πως πιθανόν ο Ζάττας να έφαγε ξύλο.Επίσης φαντάστηκα πως για να δώσει κάποιος σημασία σε έναν τέτοιο τύπο και να τον δείρει πρέπει να είναι υπό κάποια επήρεια.
    Μετά όμως βγήκαν άλλοι και είπαν πως δέχτηκε φραστική επίθεση.Οπότε άλλο πράγμα η φραστική επίθεση και άλλο το ''κοπάνημα''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή