Σελίδες

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

"Κόπηκαν" από την προετοιμασία

Δεν μετέχουν στην προετοιμασία της Νίκης Βόλου στα Χάνια οι νεαροί νεοαποκτηθέντες Αποστόλης Κεφαλάς, Σωτήρης Χατζητρακόσιας, Γιάννης Αγριόδημος, Γιάννης Ζαχαράκης καθώς και ο Γιάννης Χρυσοχοΐδης. Ο προπονητής Αλέξης Αλεξίου δεν τους κάλεσε να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στο κυρίως στάδιο της προετοιμασίας, διότι το ρόστερ της Νίκης αποτελείται συνολικά από 32 ποδοσφαιριστές ενώ ο ίδιος ήθελε να δουλέψει με έναν συγκεκριμένο αριθμό παικτών.
Μετά την επιστροφή της ομάδας στον Βόλο ο κ. Αλεξίου θα κλιθεί να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον τους στη Νίκη Βόλου. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως οι εν λόγω ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει στη Νίκη και δεν μπορούν να μετακινηθούν σε άλλη ομάδα πριν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

2 σχόλια:

  1. Να μιλήσουμε λίγο ανοιχτά έτσι και αλλίως όλοι κοιτάμε το καλό της Νικάρας , ποιο συγκεκριμένα θα μιλήσω για 2 ποδοσφαιριστές μια και είναι απο το κολέγιο της Νίκης , ο Αποστόλης Κεφαλάς και ο Σωτήρης Χατζητρακόσιας ήταν βασικοί με τους νέους αθλητές και με πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και οι δύο τους , και ο Α.Κεφαλάς , και ο Σ.Χατζητρακόσιας είχαν προτάσεις απο άλλες ομάδες αλλα προτίμησαν να έρθουν στην μεγάλη ομάδα της Νίκης , γιατί είναι και Νικιώτες , γιατί όμως σε αυτα τα παιδιά δεν δόθηκαν ευκαιρίες έτσι ώστε να γίνει η προετιμασία κανονικά και μετά να δει ο προπονητής και να αποφασίσει το αν κάνουν για την ομάδα? Δεν θέλω να μπώ ποιο βαθειά στο θέμα γιατί γνωρίζει αρκετά πράγματα και είναι κρίμα , γιατι πάλι κάτι δεν πάει καλα στην ομάδα , δεν μιλάω σε προσωπικό επίπεδο το αν τα 2 παιδιά είναι καλύτεροι απο κάποιους άλλους αλλα γιατι δεν δόθηκαν ευκαιρίες ειναι σαν να μην τους είδε καν , τέλος πάντων κρίμα πάντως γιατί τα παιδιά χάσανε εναν χρόνο απο την ποδοσφαιρική τους καριέρα γιατι είναι και νέα παιδιά και με μέλλον και ήδη έιχαν διακρίσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε εδω που το γραφεις παει χαμενο το σχολιο βγες και πες τα στο ραδιο καλυτερα...γιατι οταν παμε να πουμε κατι καθαρα αγωνιστικο μας λενε "εδω πριν 2 βδομαδες δεν υπηρχαμε και μιλας και για τα αγωνιστικα,αυτα ειναι δουλεια του προπονητη" λες και ειμαστε ολοι 15 χρονων η αμπαλοι η προβατακια που τους λενε "παρε διαρκειας και μην ασχολεισαι με τα αλλα"...κι ετσι μ'αυτη την καραμελιτσα ο,τι λαθος η "λαθος" γινει ειτε αθελα ειτε ηθελημενα θα περασει ντουκου...και η ζωη συνεχιζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή