Σελίδες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Τα φιλικά προετοιμασίας της Νίκης Βόλου

"Χάλασε" το φιλικό με τον Εθνικό Αστέρα

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη:

«Αλλαγές ως προς τα φιλικά προετοιμασίας ανακοινώνει η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Η ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (1/10) στις 5 μ.μ. τον ΠΙΕΡΙΚΟ στο "ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ".

Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (8/10) στις 4μ.μ. πάλι στο "ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ" κόντρα στην ΒΕΡΟΙΑ αυτή την φορά και τέλος την Τετάρτη (12/10) η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ υποδέχετε στις 3:30μ.μ. στο "ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ"  την ΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΥ».

Στο μεταξύ, φιλικό παιχνίδι είχε προγραμματιστεί να γίνει και την Τετάρτη 5/10 αρχικά με τον Εθνικό Γαζώρου το οποίο όμως ματαιώθηκε. Στη συνέχεια οι άνθρωποι της Νίκης κινήθηκαν να κλείσουν φιλικό με τον Εθνικό Αστέρα, αλλά τελικά οι δύο διοικήσεις δεν τα "βρήκαν" στο θέμα της φιλοξενίας της Αθηναϊκής ομάδας στον Βόλο και ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Πάντως, μετά από επιθυμία του τεχνικού των "κυανόλευκων" κ. Αλέξη Αλεξίου να γίνονται φιλικά κάθε τρεις μέρες ώστε να "μοντάρει" καλύτερα την ομάδα, η ΠΑΕ Νίκη προσπαθεί να βρει αντίπαλο για φιλικό αγώνα την Τετάρτη 5/10 και πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήρθε σε επαφή με τον Πυργετό ομάδα Δ' Εθνικής.

Στην περίπτωση που δεν διεξαχθεί φιλικός αγώνας την συγκεκριμένη ημερομηνία, το γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" ενδιαφέρονται να το χρησιμοποιήσουν οι Νέοι Αθλητές Νίκης για τον αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣΘ με τον Γ.Σ. Αλμυρού.

1 σχόλιο:

  1. Καλύτερα που χάλασε γιατί Ο Εθν. Αστέρας, στηνει και τα φιλικά...!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή