Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 0-0

Χωρίς πάθος αλλά και χωρίς… τραυματισμούς…

Ένα ακόμη φιλικό έδωσε η ομάδα της Νίκης Βόλου με αντίπαλο την ομάδα του Τυρνάβου την οποία υποδέχτηκε στο Παντελής Μαγουλάς.

Οι παίχτες και των δύο ομάδων σε καμία περίπτωση δεν ευχαρίστησαν, με το θέαμα που προσέφεραν, τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, αψηφώντας μάλιστα το κρύο και την βροχή.

Η βροχή είναι αλήθεια πως «βάρυνε» τον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για την έλλειψη αγωνιστικής διάθεσης που παρουσίασαν οι παίχτες και των δύο ομάδων.

Αν εξαιρέσουμε την αρχή του 2ου ημιχρόνου όπου η ομάδα της Νίκης μας έχει συνηθίσει να μπαίνει δυνατά και με διάθεση να πιέσει ψηλά τον αντίπαλο, όπως κι έκανε, η απόδοση στον υπόλοιπο χρόνο μπορεί μόνο να προβληματίσει.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός δημιουργείται από το γεγονός πως η ομάδα της Νέας Ιωνίας δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και μάλιστα με μία ομάδα ίδιας κατηγορίας.

Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε πως όσο πλησιάζει η μέρα της έναρξης του πρωταθλήματος, είναι λογικό οι παίχτες να προφυλάσσονται από τραυματισμούς, αποφεύγοντας να βάλουν τα πόδια τους στη «φωτιά». Κι αν προσθέσουμε το βρεγμένο γήπεδο που αυξάνει την πιθανότητα τραυματισμού των παιχτών, καταλαβαίνουμε γιατί οι παίχτες σήμερα, δεν είχαν το ίδιο πάθος και την ίδια ενέργεια που έδειξαν στα προηγούμενα φιλικά.

Για την ιστορία και μόνο: Νίκη Βόλου – Τύρναβος 0-0

Πηγή: www.e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου