Σελίδες

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση της Ερασιτεχνικής Νίκης με τους οργανωμένους

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, πραγματοποίησαν σύσκεψη με εκπρόσωπους των συνδέσμων οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης και συζήτησαν θέματα που αφορούν την κερκίδα και την διαφύλαξη της έδρας της ομάδας από πιθανές τιμωρίες.

Η Ερασιτεχνική Νίκη ξεκίνησε έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους οργανωμένους, με τακτικές συναντήσεις για ανταλλαγή απόψεων. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και διαπιστώθηκε πως υπάρχει ταύτιση ιδεών και απόψεων. Όπως ειπώθηκε, η Ερασιτεχνική Νίκη μαζί με την ΠΑΕ Νίκη και τους φιλάθλους, θα βρίσκονται κοντά τόσο στην ομάδα ποδοσφαίρου όσο και του μπάσκετ, όπως και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου γιατί όλα είναι «Νίκη».

Σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς ο σύλλογος έχει μεγάλη ανάγκη από την ηθική συμπαράσταση του κόσμου με την παρουσία του στους αγώνες της ομάδας, όπως και από οικονομική στήριξη αγοράζοντας ένα εισιτήριο.

Επίσης, έγινε αναφορά στον κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας καθώς οι νέοι κανονισμοί της ΕΟΚ είναι πάρα πολύ αυστηροί. Είναι γνωστό πως απαγορεύεται ρητά το άναμμα φωτοβολίδων, οι κροτίδες, η ρίψη αντικειμένων, η είσοδος των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, όπως και τα υβριστικά συνθήματα. Η Ερασιτεχνική Νίκη ζήτησε την συνεργασία των φιλάθλων για την όσο το δυνατόν καλύτερη προστασία της ομάδας από όλα τα παραπάνω που μπορούν να προκαλέσουν την τιμωρία της έδρας. Οι οργανωμένοι από την πλευρά τους υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ότι μπορούν προς αυτή την κατεύθυνση και θα στηρίξουν την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν για ακόμη μια φορά τους παρακάτω:
  1. Συνδέσμους φιλάθλων της Νίκης (Blue Club «Π. Ντοκούζης», Blue Angels, Όμιλο Φιλάθλων Νίκης, Θύρα 3 Βόλος Club).
  2. Φιλάθλους της Νίκης και φιλάθλους του μπάσκετ γενικότερα.
  3. Επαγγελματίες που διαφημίζονται στο κλειστό γυμναστήριο.
  4. Τους διοικητές των στρατιωτικών μονάδων της περιοχής, Άν/χη κ. Δρόσο Δημήτριο και Άν/χη κ. Σοφικίτη Νικόλαο για τις διευκολύνσεις στους στρατιώτες-αθλητές Φρουσκλιά Μιχάλη και Μυστηλιάδη Γρηγόρη.
Πηγή: www.nikivolou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου