Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Κοινή ανακοίνωση συνδέσμων Νίκης Βόλου 20-10-2011

«Με την ευκαιρία του κατάπτυστου δημοσιεύματος μέσω του καθ' όλα οπαδικά "αντικειμενικού" blog "voliotaki".

Διαπιστώνουμε για ακόμη μία φορά ότι η πετυχημένη προβοκάτσια θέλει αρκετό μυαλό και διπλωματία, οι απόπειρες προβοκάτσιας όταν προέρχονται από αφελείς και ανεγκέφαλους δεν έχουν το επιθυμητό γι αυτούς αποτέλεσμα.

Ο αυτοτιτλοφορούμενος "Νικιώτης" δεν έπεισε κανέναν ότι είναι οπαδός της ομάδας μας, γιατί οι Νικιώτες είναι πάνω απ όλα άντρες και ότι άποψη έχουν την εκφράζουν επώνυμα.

Οι προσπάθειές σας αυτές είναι περιττό να σας πούμε ότι δεν πρόκειται ποτέ να έχουν επίπτωση στην συσπείρωση και την ενότητα της Νικιώτικης οικογένειάς μας, απλά για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πόσο γραφικοί και γελοίοι είστε.

Έτσι λοιπόν κάποιο από τα γνωστά έμμισθα παπαγαλάκια, νοσταλγούς των "σκοτεινών εποχών" της πόλης μας, φυσικά κρυμμένο (όπως κάθε δειλό σκουλήκι) πίσω από την ανωνυμία, εξαπέλυσε χείμαρρο ύβρεων προς το πρόσωπο του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ κ. Γιώργο Δαλούκα.

Σύμφωνα με αυτόν τον άνανδρο συντάκτη λοιπόν, ο κ. Δαλούκας θα έπρεπε να ντρέπεται. Άραγε γιατί; Μήπως επειδή απειλήθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του; Μήπως γιατί υπήρξε θύμα εκφοβισμού με το αυτοκίνητο του να τυλίγεται στις φλόγες; Μήπως γιατί αρνήθηκε να μην πουλήσει την συνείδησή του για να εξυπηρετήσει άνομα συμφέροντα; Ή μήπως επειδή θέλησε να ασχοληθεί φιλότιμα για να πετύχει την αναγέννηση της Νίκης Βόλου που είναι η ομάδα της πόλης του;

Επιπλέον να υπενθυμίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι όλες του οι πράξεις γίνονται χωρίς προκλήσεις, νταηλίκια, τυμπανοκρουσίες, απειλές, εκβιασμούς και σκοτεινό παρασκήνιο.

Οι οπαδοί και οι φίλαθλοι της Νίκης, ποτέ δεν ήταν προσωπολάτρες. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε διατεθειμένοι να δεχόμαστε να θίγετε έναν άνθρωπο που τον τελευταίο καιρό έχει κυριολεκτικά αναλώσει τον εαυτό του για το όραμα της νέας μεγάλης Νίκης που χτίζεται.

Δεν πρόκειται στο μέλλον να ασχοληθούμε ξανά με θρασύδειλους που κρύβονται σαν κοτοπουλάκια πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Θα τους αφήσουμε να τους κρίνει το είδωλό τους στον καθρέφτη που είμαστε σίγουροι ότι θα τους προτείνει να βγάλουν τα παντελόνια και να φορέσουν κάτι πιο χαριτωμένο που να τονίζει περισσότερο τη θηλυκότητά τους». 

Όμιλος Φιλάθλων Νίκης, Σ.Φ. Blue Club «Π. Ντοκούζης», Σ.Φ. Blue Angels, Σ.Φ. Θύρα-3 «Volos Club»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου