Σελίδες

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ζαφειρούδης: «Τώρα ξεκινάμε»

Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για τη Νίκη Βόλου σύμφωνα με τον προπονητή της, Γιώργο Ζαφειρούδη.

Οι Βολιώτες αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα κόντρα στον Ηρακλή, ο οποίος κατέβηκε με την εφηβική ομάδα, με αποτέλεσμα η νίκη να έρθει άνετα με 106-26. Ο Γιώργος Ζαφειρούδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, εξήγησε πως ουσιαστικά τώρα ξεκινούν, ενώ έκρουσε το… καμπανάκι του κινδύνου, εν όψει της προοπτικής να γίνει ένα… βαρετό πρωτάθλημα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την επιβλητική νίκη επί του Ηρακλή, στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής: «Ουσιαστικά, για εμάς το πρωτάθλημα ξεκινάει αυτή την Κυριακή (09/10). Κόντρα στον Ηρακλή ξέραμε ότι θα κερδίσουμε γιατί υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Αγωνιστικά δεν πήραμε τίποτα, κερδίσαμε μόνο δύο βαθμούς που θα τους πάρουν όλοι. Κόντρα στον Αίαντα ξεκινάμε ουσιαστικά».

Για τον Αίαντα Ευόσμου: «Είναι από τις παραδοσιακές ομάδες της Β’ Εθνικής και διαθέτει πολύ έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει χρόνια στην κατηγορία. Σε αυτόν τον τομέα μειονεκτούμε απέναντί τους, γιατί εμείς έχουμε μόνο τους Ζαρογιάννη και Θυμνιό που έχουν παραστάσεις από τη Β’ Εθνική».

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και τους στόχους της Νίκης Βόλου: «Αν οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα δεν έχουν στο μυαλό τους την άνοδο, τότε φοβάμαι ότι θα γίνει ένα αδιάφορο πρωτάθλημα μετά τις αλλαγές που έγιναν. Φανταστείτε ότι αν κάποια ομάδα που θα παίζει για την παραμονή της εξασφαλίσει από νωρίς τον στόχο της, μετά θα αγωνίζεται απλώς για να αγωνίζεται και τίποτα παραπάνω. Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, εμείς θέτουμε ως στόχο να πρωταγωνιστήσουμε».

Πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου