Σελίδες

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Δαλούκας: «Ελπιδοφόρα τα μηνύματα για το μέλλον»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Γιώργος Δαλούκας, μίλησε στον Blue Star FM για το μέλλον της Νίκης, την οργάνωση που γίνεται στην ομάδα και τις μεταγραφές:

«Οι ενδείξεις που έχω είναι αρκετά αισιόδοξες και ελπιδοφόρες. Φυσικά, όποιοι γνωρίζουν τον κ. Βαλαχή ξέρουν ότι πολλές φορές λειτουργεί σαν «σφήγκα», πολλές φορές ξέρει περισσότερα πράγματα από αυτά τα οποία λέει. Αλλά μετά και από τη σύσκεψη που έγινε χθες το βράδυ μεταξύ του κ. Βαλαχή, του κ. Αλεξίου, του κ. Μωραΐτη και εμού, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά τη λειτουργία της ομάδος αλλά και ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον της ομάδος, που επιμένω και λέω ότι θα έρθουν σίγουρα πολύ καλύτερες μέρες».

Τα συνεργεία που βρίσκονται απέναντι από το γήπεδο, έχουν να κάνουν με την μπουτίκ της ΠΑΕ;
«Όλα τα συνεργεία αυτά που βρίσκονται απέναντι από το γήπεδο και θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες και εργάζονται πυρετωδώς, όχι μόνο σαν συνεργεία αλλά και σαν ομάδα η οποία λειτουργεί στο επίπεδο του μάρκετινγκ και όλα αυτά που υποσχεθήκαμε στους φιλάθλους μας ότι θα κάνουμε. Οι άνθρωποι αυτοί εργάζονται νυχθημερόν όχι μόνο για να καλλωπίσουν το γήπεδο αλλά και να δώσουν μια διαφορετική νότα στο γήπεδο και εσωτερικά, με καλλωπισμό και στις τουαλέτες, τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών, πράγματα τα οποία είναι πάρα πολύ σημαντικά να γίνουνε για την καλύτερη, ας το πούμε, αντιμετώπιση των φιλάθλων μας στα εντός έδρας παιχνίδια».

Σε περίπτωση που η ομάδα παίξει στη Β’ Εθνική θα χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς»;
«Αν ρωτάτε την προσωπική μου άποψη αυτή τη στιγμή, μπαίνοντας οι προβολείς στο «Παντελής Μαγουλάς» και ταυτοχρόνως κάνοντας μερικές επίσης κινήσεις, όσον αφορά τα προστατευτικά που πρέπει να μπουν περιμετρικά των κερκίδων, η άποψη μου είναι πως δεν υπάρχει καλύτερη έδρα για τη Νίκη και στη Β’ Εθνική από το «Παντελής Μαγουλάς».

Η χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου είναι μονόδρομος για την ομάδα μας μόνο που σε περίπτωση, πρώτα ο Θεός, ανεβεί στην Α’ Εθνική κάποια στιγμή. Μόνο τότε θα πρέπει να γίνει αυτό γιατί πιστεύω ότι τέτοια ποδοσφαιρικά γήπεδα σαν το «Παντελής Μαγουλάς» είναι ευχή να τα έχει μια ομάδα και πρέπει οπωσδήποτε να τα χρησιμοποιεί».

Η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή κάποια προβλήματα με τους χώρους προπόνησης. Τι γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση;
«Είναι ένα θέμα με το οποίο έχω αρχίσει να ασχολούμαι τις τελευταίες τρεις μέρες, σχετικά με το που θα πρέπει να προπονείται η ομάδα καθημερινά. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο τώρα γιατί θα θίξω πολλούς από τους τοπικούς άρχοντες. Θέλω να κάνω κάποιες συναντήσεις προσωπικά εγώ ο ίδιος με αυτούς και μετά να βγω και να σας πω τι ισχύει και τι ίσχυε μέχρι τώρα. Δεν θέλω να πω κουβέντες τις οποίες θα είναι αυτή τη στιγμή πάνω στα «νεύρα» μου και να θίξω ανθρώπους που δεν γνωρίζω πως έχουν λειτουργήσει μέχρι τώρα. Θέλω να κάνω μερικά ραντεβού πρώτα και μετά να μιλήσουμε γι αυτό το θέμα».

Η Νίκη θα διεκδικήσει να χρησιμοποιήσει το Πανθεσσαλικό ως χώρο προπόνησης;
«Έχω στείλει ήδη προσωπικό e-mail στον κ. Λάμπρου τον διευθύνοντα σύμβουλο των Τουριστικών Ακινήτων και περιμένω την απάντησή του. Φυσικά και η Νίκη θέλει να μπει στο Πανθεσσαλικό. Δεν είναι δυνατόν να είναι το Πανθεσσαλικό εκεί και να μην το χρησιμοποιεί η Νίκη.

Πιστεύω ότι είναι ένας χώρος που θα πρέπει να δίνεται ισόποσα σε όλες τις ομάδες. Αυτή τη στιγμή η μόνη ομάδα που δεν το χρησιμοποιεί καθόλου είναι η Νίκη».

Μπορείτε να μας πείτε κάτι για τις μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν;
«Είχε ζητήσει ο προπονητής να γίνουν τρεις ακόμα προσθήκες. Η μία προσθήκη ήδη έγινε με τον Αναστασίου. Είμαστε σε συζητήσεις και σήμερα. Ήδη φτάνουν στο Βόλο ακόμα δύο παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα μας, εγνωσμένης αξίας, από μεγαλύτερες κατηγορίες και πιστεύω ότι σήμερα ένα ή δύο ονόματα θα έχουν ανακοινωθεί.

Φυσικά προέχει το παιχνίδι του Σαββάτου. Προέχουν πάντα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος. Περιμένουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας για ακόμα μια φορά και περισσότερο από τις άλλες φορές. Θέλουμε επίσης να μας στηρίξει στα διαρκείας, στα οποία έχει γίνει από την εταιρία «Grapheteria» μια τεράστια προσπάθεια. Η κίνηση μέχρι στιγμής θα πω ότι είναι απλά ικανοποιητική, δεν είναι αυτό που περίμενα εγώ. Φυσικά γνωρίζω ότι ο κόσμος είναι συγκρατημένος όσον αφορά και τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης. Ο κόσμος δεν θα πρέπει να φοβάται τίποτα. Η Νίκη θα πρέπει να προχωρήσει ενωμένη. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας όσο το δυνατόν πιο πολύ δίπλα μας και τίποτα άλλο. Γιατί μην ξεχνάμε ότι η Νίκη είναι αυτός ο κόσμος τίποτε άλλο».

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΝ ΔΑΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!

    MEANDROU

    ΝΙΚΗ-Ν.ΙΩΝΙΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή