Σελίδες

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η συνέντευξη Τύπου στο "Παντελής Μαγουλάς"

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Δ. Καλαϊτζίδης: «Σε δύο εβδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα και θέλαμε να τεστάρουμε το επίπεδό μας. Δώσαμε ένα παιχνίδι κόντρα σε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημά της. Τα στοιχεία που συλλέξαμε είναι θετικά στο μεγαλύτερο βαθμό.

Εκτιμώ ότι σε πολλούς τομείς είμαστε πολύ κοντά στο προσδοκώμενο για εμάς αγωνιστικό πρόσωπο. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και μέσα από τη δουλειά θα διεκδικήσουμε τον υψηλότερο στόχο που έχουμε, δηλαδή το πρωτάθλημα. Επιθυμώ η Νίκη Βόλου και ο συνάδελφος κ. Αλεξίου να έχουν το καλύτερο για αυτούς αποτέλεσμα, που είναι η άνοδος στην επόμενη κατηγορία». 

Α. Αλέξιου: «Η Βέροια είναι μία ομάδα δουλεμένη σε υψηλό επίπεδο. Το ίδιο προσπαθώ και εγώ να δημιουργήσω στη Νίκη Βόλου, να παίξει ποδόσφαιρο. Νομίζω για εμάς ήταν ένα τεστ πάρα πολύ καλό και δύσκολο και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Τα παιδιά προσπάθησαν και νομίζω ότι έχουμε το χρόνο, για να δημιουργήσουμε και εμείς μια ανταγωνιστική ομάδα.

Όπως έπαιξε η Βέροια μου άρεσε και θέλω και εγώ να παίζουμε τέτοιο ποδόσφαιρο με υψηλό επίπεδο τακτικής σε άμυνα και επίθεση. Είμαστε καινούργια ομάδα και πιστεύω έχουμε και εμείς τις προδιαγραφές να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Να ευχηθώ στη Βέροια ν’ ανέβει στη Σούπερ Λίγκα».

Ρεπορτάζ: Χρήστος Θανασούλης

Πηγή: www.mycitynet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου