Σελίδες

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση Blue Angels

17/10/11

«Αν και το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε και κανένας δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει, η παρουσία μας όπου υπάρχει η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ήταν μέχρι τώρα δεδομένη. Νέοι Αθλητές Νίκης Βόλου, μπάσκετ Νίκης Βόλου και σε όλες τις εκδηλώσεις της ΠΑΕ όπως επίσης και σε όλα τα φιλικά της ΠΑΕ.

Την Κυριακή βρεθήκαμε στο γήπεδο της Νεάπολης για να στηρίξουμε τους Νέους Αθλητές Νίκης Βόλου, το νέο αίμα της ομάδας μας. Αυτό που είδαμε είναι πραγματικά λυπηρό για το τοπικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας για ακόμα μια Κυριακή, που τελείωσε με 8 παίκτες το ματς. Καλούμε όλους αυτούς τους υπεύθυνους που έχουν κάτσει σε μια καρέκλα και νομίζουν ότι θα είναι εκεί για μια ζωή να δηλώσουν άμεσα τις παραιτήσεις τους για να πάει το τοπικό ποδόσφαιρο μπροστά, γιατί το μέλλον για το τοπικό ποδόσφαιρο με αυτούς είναι μαύρο. Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους μικρούς της Νίκης Βόλου για το πάθος τους και τον καθαρό αγώνα που δίνουν στους αγωνιστικούς χώρους και για τη φανέλα με τον άγγελο στο στήθος. Θέλουμε να τους πούμε ότι θα είμαστε δίπλα τους πιστά γιατί το αξίζουν.

Επίσης θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε αυτά τα παλικάρια του μπάσκετ, που κάθε Κυριακή μας κάνουνε περήφανους. Δίνουμε και σε αυτούς την υπόσχεση ότι θα είμαστε στο πλευρό τους και θα τους στηρίξουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα, και την επόμενη Κυριακή θα είμαστε ο 6ος παίκτης της ομάδας στο κλειστό.

Καλούμε όλο τον κόσμο της Νίκης Βόλου σε συσπείρωση και επαγρύπνηση για την ομάδα, γιατί τα πισώπλατα χτυπήματα των εχθρών μας είναι απανωτά και τα περισσότερα ύπουλα. Όλοι μαζί μια γροθιά για να δούμε τη Νικάρα μας ψηλά, σε όποιο άθλημα και αν αγωνίζεται. Όχι εφησυχασμός σε καμιά περίπτωση. Κανένα έλεος σε όσους "χτυπάνε" τη Νίκη Βόλου, την μοναδική επαγγελματική ομάδα στον νομό Μαγνησίας.

Τέλος να ενημερώσουμε τον κόσμο της Νίκης Βόλου ότι οι εγγραφές στο σύνδεσμο μας συνεχίζονται καθημερινά από τις 17:00 έως της 22:00 και τα Σαβ/κα στα νέα μας γραφεία που βρίσκονται στην οδό Αβέρωφ (δίπλα στο παλιό σινεμά "ΝΙΚΗ"). Επίσης οι εκπομπές μας στο ραδιόφωνο συνεχίζονται και αυτή τη χρονιά κάθε Τρίτη και Παρασκευή 22:00-24:00 στους 103 fm στον Blue Star».

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΠΛΕ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου