Σελίδες

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Να εκμεταλλευθεί την έδρα

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης για την τέταρτη αγωνιστική κόντρα στο Στρατώνι. Οι "κυανόλευκοι" θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζοντας την προέλασή τους στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ο Γιώργος Ζαφειρούδης μιλώντας στο basketblog.gr για το παιχνίδι που ακολουθεί τόνισε:

"Ξέρουμε ότι το Στρατώνι είναι μία σκληρή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Έχει τον ίδιο κορμό και τον ίδιο προπονητή τα τελευταία 3-4 χρόνια και αυτό της δίνει ένα προβάδισμα όσον αφορά τη χημεία καθώς παίζουν ένα συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευθούμε τα δυνατά μας σημεία και σε συνδυασμό με τη βοήθεια που μας παρέχει ο κόσμος με την παρουσία του να πάρουμε τη νίκη".

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με την ένσταση του Διαγόρα για αντικανονική συμμετοχή του Μαυρογιάννη στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής, ο προπονητής της Νίκης Βόλου σχολίασε: "Δεν είχε νόημα η συγκεκριμένη ένσταση αφού η χρησιμοποίησή του ήταν καθόλα νόμιμη. Το θέμα θεωρείται λήξαν".

Του Αλέξανδρου Τρίγκα

Πηγή: www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου