Σελίδες

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Σενάρια διαδοχής

Ένα από τα θέματα που απασχολεί τη νυν διοίκηση της Νίκης Βόλου είναι φυσικά και η διαδοχή της την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και θα υπάρξει η έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 7:30 μ.μ. στο Μεταξουργείο. Εκεί το σημερινό Δ.Σ. της ΠΑΕ που έχει διοριστεί από το Πρωτοδικείο Βόλου θα κάνει τον απολογισμό του στις μέρες δράσης του και ακολούθως θα πρέπει να βρεθεί το νέο αίμα που θα αναλάβει να πάει τη Νίκη ακόμη ένα βήμα πιο μπροστά.

Μέχρι σήμερα έχει γραφτεί πως ο νέος πρόεδρος της ομάδας θα είναι ο Στράτος Γιδόπουλος και θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Ιωαννίδη, ο οποίος έχει τονίσει πως θα αποχωρήσει από την θέση του προέδρου κυρίως για λόγους επαγγελματικούς, ενώ ένα άλλο σενάριο έχει να κάνει με τον Γιώργο Δαλούκα ο οποίος θα αφήσει τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή και θα αναλάβει αυτή του προέδρου με τις αρμοδιότητες αλλά και τις ευθύνες να είναι πλέον περισσότερες.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η Νίκη χρειάζεται ανθρώπους με όραμα και φιλοδοξίες που θα μπορούν να προσφέρουν ακόμη περισσότερα στην ομάδα σε συνεργασία και βοήθεια πάντα με την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου της, που μέχρι σήμερα έχει αγκαλιάσει τη προσπάθεια της νέας διοίκησης.

Πηγή: "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου