Σελίδες

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Π. Μπουσινάκης: «Κάτι αλλάζει στην ομάδα»

Στη Νίκη κάτι δείχνει να αλλάζει φέτος. Αυτό υποστηρίζει με δηλώσεις του στο «Αθλόραμα» ο Περικλής Μπουσινάκης. Δεύτερη σεζόν φέτος στα κυανόλευκα για τον Βολιώτη μεσοεπιθετικό, που μπορεί να βλέπει πλέον πιο αισιόδοξα τα πράγματα για τον ίδιο και για την κυανόλευκη ομάδα.

«Κάτι αλλάζει στη Νίκη. Υπάρχει διαφορά στο οργανωτικό κομμάτι σε σχέση με πέρυσι και υπάρχει διάθεση, ώστε να λύνεται κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία μας και περιμένουμε τις εξελίξεις σε σχέση με τη σέντρα του πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά ο «Μπούσι», ενώ όπως τόνισε ίσως τελικά βγει καλό στη Νίκη το γεγονός ότι ξεκίνησε αργότερα την προετοιμασία σε σχέση με άλλες ομάδες, αφού το πρωτάθλημα ακόμα βρίσκεται στον ...αέρα. «Ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία σε σχέση με άλλες ομάδες. Αυτό φαίνεται στα φιλικά. Όμως τελικά ίσως να μας βγει σε καλό, καθώς έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και δεν θα έχουμε την κόπωση, που θα έχουν οι υπόλοιπες ομάδες που ξεκίνησαν από τον Ιούλιο. Σίγουρα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από φιλικό σε φιλικό, αλλά έχουμε πολλά περιθώρια ακόμα βελτίωσης και πολλά πράγματα να βγάλουμε ακόμα στον αγωνιστικό χώρο».

Όσον αφορά για το πως βλέπει ο ίδιος την ομάδα φέτος και που μπορεί να φτάσει: «Υπάρχουν δυνατότητες. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Χρειαζόμαστε όμως και πίστωση χρόνου. Υπάρχουν περίπου 25 καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ. Προσαρμόστηκαν στην ομάδα, έχουμε πολύ καλό κλίμα, αλλά πρέπει να βρεθούμε και περισσότερο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα θέλει τον χρόνο της και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Πηγή: "ΑΘΛΟΡΑΜΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου