Σελίδες

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Συσπείρωση στη Νίκη

ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Φιλικό αύριο στην Ελασσόνα

Εντυπωσιακή είναι η συσπείρωση όλων όσοι ασχολούνται με τη Νίκη. Οι φίλαθλοι έχουν "αγκαλιάσει" την προσπάθεια που έχει κάνει από τη στιγμή που ανέλαβε η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ, ενώ προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη να αγωνιστεί, είτε στη Β', είτε στη Γ' Εθνική. Πάντως, αύριο στις 3μ.μ. δίνει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ελασσόνα. Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Αναστασίου.

Στη Νίκη συνεχίζουν να ελπίζουν ότι τελικά θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, αλλά όπως τονίστηκε και στη γενική συνέλευση της περασμένης Δευτέρας αυτό δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Οι "κυανόλευκοι" δεν θα ενοχληθούν ιδιαίτερα αν συμμετάσχουν στη Γ' Εθνική, έχοντας μάλιστα ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και η οποία προετοιμάζεται εντατικά για να είναι έτοιμη όταν πρέπει.

Μάλιστα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της δίνει αύριο στις 15:00 ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Π.Ο. Ελασσόνας, ομάδα Δ' Εθνικής που θεωρείται από τώρα και ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στον 4ο όμιλο, αφού έχει ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες, ενώ προπονητής της είναι ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Αλέκος Αλεξανδρής.

Ο τεχνικός της Νικης Αλέξης Αλεξίου αναμένεται να κάνει διάφορα πειράματα στην προσπάθειά του να βρει το ιδανικό σχήμα για τα επίσημα παιχνίδια, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Απόστολο Αναστασίου. Πάντως, ο ικανός επιθετικός δεν έχει κάτι σοβαρό. Το χτύπημα στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε θα αντιμετωπιστεί με θεραπεία τριών ή τεσσάρων ημερών και από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ενταχθεί πλήρως στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Από κει και πέρα, στη Νίκη συνεχίζουν να οργανώνονται, κομμάτι που έχουν αναλάβει η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ και ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιώργος Δαλούκας, που θεωρείται επικρατέστερος για τη θέση του προέδρου, όταν οι μέτοχοι αποφασίσουν σχετικά στο τέλος Νοεμβρίου.

Την προσπάθεια αυτή έχουν εκτιμήσει οι φίλαθλοι που δίνουν το "παρών" σε όλα τα εντός έδρας φιλικά συνδράμοντας με τον οβολό τους, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που σπεύδουν για την αγορά καρτών διαρκείας.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Πέγιος

Πηγή: "ΘΕΣΣΑΛΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου