Σελίδες

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Τα νέα του τμήματος πόλο της Νίκης

Δελτίο Τύπου

Η Εφορεία Υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της προσπάθειας οργάνωσης και καλής παρουσίας του τμήματος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και στην μελλοντική προοπτική που δίνει ώστε οι ακαδημίες του πόλο να στελεχωθούν με περισσότερα παιδιά και να προοδεύσουν αγωνιστικά, θα δουλέψει ένα πλάνο πενταετίας στο οποίο φιλοδοξεί να φανούν καλύτερα αποτελέσματα.

Οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομής ξεκίνησαν και γίνονται καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή από ώρα 21:00-23:00 και Σάββατο 10:00-12:30 στο κολυμβητήριο «Βασίλειος Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία.

Για όλα τα τμήματα των ακαδημιών που θα γίνουν και την ανδρική ομάδα προσελήφθη ως προπονητής ο κ. Δημήτρης Μπλάνας.

Η Εφορεία Υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου καλεί σε καθημερινή προπόνηση τους παρακάτω υδατοσφαιριστές:
Σκοτεινιώτη Κωνσταντίνο, Παρασκευά Βασίλειο, Μαχαίρα Ιωάννη, Τάσιο Στέφανο, Ευαγγελινό Ανδρέα, Μάκο Ιωάννη, Λιάγκο Αχιλλέα, Μπατζιάκα Δημήτριο, Λεώνη Κωνσταντίνο, Παρασκευά Ελευθέριο, Μπλάνα Ιωάννη, Αλεξίου Παναγιώτη, Αγριδόπουλο Αντώνιο, Καραγιαννόπουλο Χρήστο, Γιωτόπουλο Χρήστο, Αναγνωστόπουλο Χρήστο, Παγιατάκη Κωνσταντίνο, Κουμαριανό Παρασκευά, Παλιτσίδη Αντώνιο, Αλεξανδρίδη Δημήτριο, Τσαβακόπουλο Κωνσταντίνο, Τσαβακόπουλο Ευάγγελο.

Επίσης, η Εφορεία Υδατοσφαίρισης προκειμένου να επανδρώσει τις κατηγορίες Μίνι Παίδων, Παίδων, Εφήβων και Νέων, καλεί για προπόνηση αγόρια που γεννήθηκαν τα έτη 1997-2002 και νεότερα, εφόσον το επιθυμούν να ενταχθούν στις παραπάνω ομάδες και να προπονούνται με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Καλούνται ακόμη και όσα αγόρια για διάφορους λόγους έχουν σταματήσει την κολύμβηση και θέλουν να ενταχθούν στις ακαδημίες του πόλο, να απευθύνονται καθημερινά στους υπεύθυνους εφόρους του τμήματος κ.κ. Τσαρνά Κωνσταντίνο (τηλ. 6944303862) και Μπλάνα Πέτρο (τηλ. 6944275742) και στον προπονητή της ομάδας κ. Μπλάνα Δημήτριο (τηλ. 6944623757).

Τέλος, η Εφορεία Υδατοσφαίρισης κάνει γνωστό ότι όσα αγόρια θέλουν να ασχοληθούν με την κολύμβηση και το πόλο (μικρές ηλικίες 6-9 ετών) αλλά δεν έχουν προηγούμενη κολυμβητική εμπειρία, μπορούν να εντάσσονται στο τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου. Πληροφορίες δίνονται από τον υπεύθυνο έφορο κ. Παρασκευόπουλο Πέτρο (τηλ. 6936274020).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου