Σελίδες

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Δάφνη - Ν.Α. Νίκης 2-0

Έγινε της …κόκκινης στη Νεάπολη

Σε ένα ματς με μεγάλη ένταση και στο οποίο υποδείχθηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ συνολικά τέσσερις!!! κόκκινες κάρτες, η Δάφνη επικράτησε με 2-0 των πρωτοπόρων μέχρι τότε Νέων Αθλητών Νίκης στο γήπεδο της Νεάπολης. Με οχτώ παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι Νέοι Αθλητές, με δέκα η Δάφνη.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι Νέοι Αθλητές είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη. Μάλιστα οι Βλαχάβας, Μαργαρίτης και Ευθυμίου δέχτηκαν κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να διαμαρτύρονται, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν, για την ευκολία με την οποία ο διαιτητής Καπέσιος τις υπέδειξε.
Λίγο αργότερα ο Ευθυμίου αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη γεγονός που είχε ως συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να παίξουν μόλις από το 36’ με δέκα παίκτες. Το πρώτο ημίχρονο γενικά δεν είχε φάσεις και κατ’ αυτό τον τρόπο οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα χωρίς σκορ.
Στην επανάληψη, η Δάφνη προηγήθηκε σχετικά νωρίς με τον Σιδηρόπουλο (50’) και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι ωστόσο έγινε στο 80’, όταν ενεπλάκησαν παίκτες των δύο ομάδων με αποτέλεσμα "γενικευμένη" σύρραξη, με τους φιλάθλους να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, και τον διαιτητή να διακόπτει για αρκετή ώρα το ματς κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν οι Μαργαρίτης και Φέζο να δεχτούν την κόκκινη για λογαριασμό των Νέων Αθλητών Νίκης ενώ από τη Δάφνη αποβλήθηκε επίσης με απ’ ευθείας κόκκινη ο Ζαγκαβιέρος.

Με την επανέναρξη του παιχνιδιού μετά από αρκετά λεπτά, ο Ντουκόλης πέτυχε και δεύτερο τέρμα (88’) για τη Δάφνη γράφοντας το τελικό 2-0.    

Δάφνη: Μπαρτζώκας, Ζάνας, Κουλάκογλου, Τσάτσος, Αυλογιάρης, Ζαγκαβιέρος, Αγκόλι, Παπαδόπουλος, Καρυωτάκης, Ντουκόλης, Σιδηρόπουλος.

Νέοι Αθλητές: Γιαννιός, Βλαχάβας, Διαμάντης (86’ Καρακώστας), Μαργαρίτης, Ευθυμίου, Φέζο, Λινάρδος, Κεμαλί, Παπαναγιώτου, Γεωργαντζής, Μπλούχος

από τον Θανάση Κόφφα

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο MyCityNet.gr: http://www.mycitynet.gr/web/article.php?id=5446&cat=2000&subcat=2002&subsubcat=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου