Σελίδες

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Κρατούν χαμηλά τους τόνους οι Ν.Α. Νίκης

Η μοναδική ομάδα που συνεχίζει χωρίς απώλειες βαθμών στη Β' τοπική είναι αυτή των Νέων Αθλητών Νίκης. Οι "κυανόλευκοι" μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα. Πάντως, ο προπονητής τους Θόδωρος Τσαλούχος προτιμά να κρατά χαμηλά τους τόνους τονίζοντας ότι η άνοδος δεν αποτελεί αυτοσκοπό για την ομάδα του:

"Είναι γεγονός ότι έχουμε κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Κερδίσαμε σε όλα μας τα παιχνίδια, ενώ φτάσαμε σε σημείο να διεκδικούμε επί ίσοις όροις την πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στον Αλμυρό, που βρίσκεται δύο κατηγορίες πιο ψηλά από εμάς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά της ομάδας, όχι τόσο λόγω των αποτελεσμάτων, όσο για το ότι αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μπορώ να πω ότι περίμενα να κάνουμε αυτή την αρχή, διότι οι ποδοσφαιριστές μου διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και τη φιλοδοξία να παίξουν κάποτε επαγγελματικά.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να τους φορτώσω με άγχος, διότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παιδιά 15 έως 17 ετών. Το πρωτάθλημα για μας δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους παίκτες μας να ξεδιπλώσουν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές εντός του γηπέδου και αν δείξουν ότι αξίζουν να πάνε στη μεγάλη ομάδα της Νίκης".

Το Σάββατο οι Ν.Α. Νίκης θα παίξουν στη Νεάπολη με τη Δάφνη, αλλά σύμφωνα με τον τεχνικό των "κυανολεύκων" το ματς αυτό δεν διαφέρει σε τίποτα με τα προηγούμενα: "Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και αν έρχεται και η νίκη τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Θα έρθουν και οι ήττες. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα".

Όσον αφορά τον καθαρά αγωνιστικό τομέα υπάρχουν κάποια προβλήματα, αφού ο τερματοφύλακας Κοντογιάννης είναι τιμωρημένος και ο Κουτρομάνος τραυματίας. Έτσι, έχουν τεθεί "νοκ άουτ" από την σαββατιάτικη αναμέτρηση. Επίσης, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Βλαχάβα που πέτυχε στη σχολή εμποροπλοιάρχων, του Φέζο που είναι χτυπημένος στα πλευρά και του Χαλκιά που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα.

Πηγή: "ΘΕΣΣΑΛΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου