Σελίδες

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας

Οι προεγγραφές για τις νέες κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 συνεχίζονται και ήδη αρκετοί φίλαθλοι της Νίκης έχουν παραλάβει τα διαρκείας τους. Για τις θέσεις στην σκεπαστή εξέδρα και τα χρυσά διαρκείας η τιμή ορίστηκε στα 200 ευρώ, ενώ για τις θέσεις στην κερκίδα της οδού Μαιάνδρου και της Θύρας 3 (μπλε-ασημένια κάρτα) στα 100 ευρώ.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν διαρκείας θα πρέπει να απευθύνονται στα γραφεία της εταιρίας Grapheteria που σε συνεργασία με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει αναλάβει την προώθησή τους αλλά και άλλες δραστηριότητες του συλλόγου. Τα γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην Μητροπολίτου Γρηγορίου 87 (έναντι Village Cinemas) και εκεί θα γίνεται αρχικά η καταγραφή των στοιχείων όσων επιθυμούν να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 24210-25521 από τις 10 π.μ. ως τις 5 μ.μ.

Μάλιστα στους κατόχους των καρτών διαρκείας θα παρέχεται έκπτωση 10% από τα τσιπουράδικα «Κατάρτι» και «Τόμυς» όπως και τα στεγνοκαθαριστήρια «Λε Σαβόν» που διαφημίζονται στη πίσω πλευρά τους. Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου καλεί όλους τους φιλάθλους της να συμπαρασταθούν στη νέα προσπάθειά της, ώστε η ιστορική ομάδα να προχωρήσει ανοίγοντας νέους δρόμους προοπτικής για το μέλλον της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου