Σελίδες

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Η ανασκόπηση της 4ης αγωνιστικής

Της Β' Εθνικής. Hummer vs. Hummer και τα καθιερωμένα Όσκαρ

Η τέταρτη αγωνιστική της Β' Εθνικής μπορεί να μην ολοκληρώθηκε (καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Ηρακλείου με τη Νήαρ Ηστ), όμως μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η αγωνιστική της έδρας, μιας και οι εφτά γηπεδούχοι κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα στα χθεσινά ματς.

Όπως συνηθίζουμε να παίρνουμε το πρώτο χρονικά παιχνίδι, στην Αμαλιάδα κοντραρίστηκαν δύο ομάδες που αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και η παρουσία τους στο πρωτάθλημα ήταν ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ο Κόροιβος εμφανίστηκε πιο αποτελεσματικός έξω από τα 6.75, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Αγαπιάδη, που με 16 πόντους "σκότωσε" την περσινή του ομάδα. Μέγιστη η συμβολή και του Γκοντόπουλου ο οποίος σημείωσε 14 πόντους με 4 τρίποντα. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ηλείας φαίνεται να καθαρίζει νωρίς νωρίς την υπόθεση παραμονή και πλέον μπορεί να κάνει βλέψεις για πιο πάνω.

Στο κλειστό του Ζωγράφου, ο Φιλαθλητικός άργησε να πάρει μπρος, όταν όμως το έκανε, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Αίαντα, που με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο αυτή τη φορά, γνώρισε την τέταρτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες. Στην ίδια θέση με τον Εύοσμο βρίσκεται και η Χαλκηδόνα, που υπέστη την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τη ΜΕΝΤ, ενώ την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Αγία Παρασκευή που …είχε σειρά στο να διασύρει τον Ηρακλή.

Αφήσαμε τελευταία και καλύτερα τα Hummer της αγωνιστικής (Νίκη Βόλου και Αίολο Τρικάλων), που με κίνηση 4x4 παρέσυραν στο διάβα τους το Στρατώνι και το Αιγάλεω αντίστοιχα, συνεχίζοντας το απόλυτο σερί που τρέχουν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, "τρακαρισμένος" βγήκε ο Δούκας, που έχασε στην παράταση από την Αναγέννηση και έτσι γνώρισε την πρώτη του ήττα.

Η 5η στροφή της Β' Εθνικής περιλαμβάνει αρκετές αξιοπρόσεκτες αναμετρήσεις, όμως ιδιαίτερη βάση θα πρέπει να δοθεί στα ματς Δούκας-Ηράκλειο, Αίας Ευόσμου-Αγία Παρασκευή και Αιγάλεω-ΜΕΝΤ.

Τα Όσκαρ της αγωνιστικής
Καλύτερης "ταινίας": Νίκη Βόλου
1ου ανδρικού ρόλου: Άρης Νικολούδης (Φλόγα)
2ου ανδρικού ρόλου: Νίκος Κακλαμάνος (Αίολος Τρικάλων)
Καλύτερου "σκηνοθέτη": Γιάννης Ελευθεριάδης (Κόροιβος)
Καλύτερου "σεναρίου": Αναγέννηση/Φλόγα - Δούκας 90-88

Πηγή: www.basketnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου