Σελίδες

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται...

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στη Νίκη Βόλου καθώς ο Γιώργος Ζαφειρούδης δεν έχει ευτυχίσει να δει όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση. Ο προπονητής των νεοφώτιστων θα έχει στη διάθεσή του τους Φρουσκλιά, Παπούλια και Κουτίνα, με τους δύο τελευταίους να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους στο νέο πρωτάθλημα καθώς απουσίασαν από το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Παράλληλα, στη δωδεκάδα των "κυανόλευκων" θα βρίσκεται εκτός απροόπτου και ο Μυστηλιάδης, ο οποίος μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια από τον στρατό και θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου.

Για μία ακόμη φορά, όμως, τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν την ομάδα καθώς αυτή τη φορά αναμένεται να απουσιάσει ο Χρήστος Ζαρογιάννης καθώς ο ψηλός της Νίκης Βόλου αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ υπεβλήθη σήμερα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία και αναμένεται εντός της ημέρας να έχει εξακριβωθεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, με τους ανθρώπους της ομάδας να φοβούνται πως υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για μερική κάκωση μηνίσκου.

Το πρόβλημα για τους νεοφώτιστους γίνεται ακόμα πιο έντονο λόγω του γεγονότος πως υπάρχει λειψανδρία στην ομάδα στις θέσεις των ψηλών, σε αντίθεση με την περιφερειακή γραμμή, όπου υπάρχουν αρκετές και ποιοτικές λύσεις.

Του Αλέξανδρου Τρίγκα

Πηγή: www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου