Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Όλα δείχνουν σέντρα στις 6 Νοεμβρίου!

Τότε θα γίνει, εκτός απροόπτου, η πρεμιέρα της Football League 2.

Σε μια... σειρά φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να μπαίνουν - επιτέλους - όλα τα ζητήματα που εκκρεμούσαν και εμπόδιζαν την έναρξη των πρωταθλημάτων. Κάτι ανάλογο ίσχυε και με τη διοργάνωση του πρωταθλήματος της Football League 2. Η σέντρα για τη νέα σεζόν αναμένεται να γίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις 6 Νοεμβρίου ενώ η κλήρωση δρομολογείται για την επόμενη Δευτέρα (31/10).

Όσο για τη δομή που θα έχει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να περιμένουμε μήπως προκύψουν ανατροπές αναφορικά με τις αποφάσεις που εκκρεμούν ακόμα για τις ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων αλλά όλα δείχνουν ότι πάμε για ένα πρωτάθλημα δύο ομίλων με τη συμμετοχή σαφώς λιγότερων ομάδων (10-11 στον αριθμό σε κάθε όμιλο) σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Πάντως, θα πρέπει να πούμε ότι το Δ.Σ. της Football League που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα αναλώθηκε ως επί το πλείστον σε ζητήματα που αφορούσαν τη B' Εθνική και την έναρξη του πρωταθλήματος στις 30/10 και γι αυτό δεν προέκυψε επίσημη ενημέρωση για την έναρξη της Γ' Εθνικής.

Πηγή: www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου