Σελίδες

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ιωαννίδης: «Δεν θα κάνω δεκτή την παραίτηση του κ. Καρεκλίδη»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα της παραίτησης του κ. Καρεκλίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star FM:

«Όλα αυτά που έγιναν χθες μας βρίσκουν αντίθετους, πραγματικά αυτή τη στιγμή στο πλευρό του κ. Καρεκλίδη βρίσκεται όλη η διοίκηση. Φυσικά και τα καταδικάζουμε και όχι μόνο. Τα καταδικάζουμε αλλά και δεν θα χαριστούμε και σε κανέναν. Το να παίρνεις ανώνυμα τηλέφωνο, είτε να μπαίνεις στα site και να στέλνεις e-mail και τέτοια απειλητικά μηνύματα δεν είναι αντρίκειο ούτε και σωστό.

Για αυτό το λόγο και εμείς θα προβούμε σε μηνύσεις πλέον σαν ΠΑΕ και όχι επειδή έκανε ο κ. Καρεκλίδης προσωπικές αγωγές. Και η ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά, ήδη έχουμε βάλει τον δικηγόρο μας τον κ. Μπάϊμπα να προχωρήσει το θέμα. Είναι κάτι που πιστεύουμε ότι βρίσκει σύμφωνο όλο τον λαό της Νίκης. Υπάρχει από την ΠΑΕ η στήριξη στο πρόσωπο του κ. Καρεκλίδη και εγώ προσωπικά θα ήθελα να μην ισχύσει η παραίτησή του και δεν θα την κάνω δεκτή.

Επίσης, θα θελα να πω ότι λόγο των γεγονότων που γίνονται στην Αθήνα και το νομικό μας τμήμα ασχολείται με τις περιπτώσεις τη Νίκης στο θέμα τη Β’ Εθνικής και με όλα αυτά που γίνονται με τα στημένα, η Γενική Συνέλευση θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα δηλαδή στις 17 Οκτωβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου