Σελίδες

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Βαλαχής: «Θα αποκαλυφθούν και τότε αλίμονό τους»

Δηλώσεις σχετικά με την προσωπική επίθεση που δέχτηκε ο κ. Καρεκλίδης έκανε και ο μέτοχος της Νίκης Βόλου κ. Γιώργος Βαλαχής στο ραδιόφωνο της Νίκης Blue Star FM:

«Είμαι πολύ εκνευρισμένος για τα γεγονότα που συνέβησαν και προκάλεσαν την παραίτηση του κ. Καρεκλίδη. Σίγουρα με τις γνώσεις του και με τα Νικιώτικα αισθήματά του, πέρασε μια νέα γραμμή και είναι γνωστό πλέον ότι κάποιους ενόχλησε.

Χθες στο «Φως των σπορ» ο κ. Καϊμακάμης έκανε μια δήλωση. Κάτι έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Καϊμακάμης που προέβαινε στο μέλλον. Η δήλωση ήταν «Συσπείρωση των πάντων».

Η ΠΑΕ έκανε το καθήκον της. Ήδη έδωσε εντολή στους δικηγόρους κ.κ. Μπάϊμπα και Καραγιάννη να υποβάλλουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, αυτών των οποίων θίγουν πρόσωπα. Αυτός είναι ένας πόλεμος έντεχνος, τον οποίο εμείς από την πρώτη στιγμή θα τον καταπολεμήσουμε με κάθε τρόπο.

Ήδη ενημερώθηκα ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ έλαβε θέση. Την ίδια θέση λαμβάνω και εγώ, στηρίζω απεριόριστα τον φίλο και συνεργάτη μου τον κ. Καρεκλίδη. Δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή η παραίτησή του.

Αυτή η απαίσια κατάσταση με τις ανώνυμες απειλές, μετά την σχετική κίνηση της ΠΑΕ θα αποκαλυφθεί. Και θα είμαστε αμείλικτοι κατά αυτών που γράφουν στα blogs. Εγώ στηρίζω τον φίλο μου τον Γιώργο Καρεκλίδη και είμαι σίγουρος ότι θα ανακαλέσει την παραίτησή του.

Πριν από λίγο καιρό η ομάδα όδευε για Δ’ Εθνική και ήταν διαλυμένη, ενώ σήμερα μετά από μεγάλη προσπάθεια είναι η δεύτερη επαγγελματική ομάδα σε όλη τη Θεσσαλία. Σίγουρα κάποιοι θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν πρόβλημα, σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου με ανώνυμες ύβρεις και διάφορα άλλα.

Εμείς όμως ποτέ δεν πειράξαμε κανέναν και ποτέ δεν πρόκειται να πειράξουμε. Αλλά προειδοποιώ τους πάντες, όσο καιρό θα είμαστε εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε τίποτα στην τύχη του. Το διοικητικό συμβούλιο λειτούργησε άμεσα, ο νομικός σύμβουλος οδεύει στην Εισαγγελία και θα γίνουν οι απαιτούμενες μηνύσεις και καταγγελίες. Αυτοί που θα αποκαλυφθούν αλίμονό τους».

Σχετικά με τη Γενική Συνέλευση: «Γίνονται συναντήσεις κάποιων επωνύμων στο Νομό Μαγνησίας και προκειμένου να έχουμε κατασταλάξει κάπου, η Γενική Συνέλευση παίρνει παράταση μιας εβδομάδας για να ξέρουμε σχετικά με το θέμα της Β’ Εθνικής αν θα είναι θετικό ή αρνητικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου