Σελίδες

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Θα δυσκολευτεί στη Football League. Θα πρωταγωνιστήσει στη Football League 2!

Ακόμη ένα φιλικό έδωσε η ομάδα της Νίκης χθες με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη της ομάδας της Βέροιας, με γκολ που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο. Το τελικό σκορ μοιάζει φτωχό μπροστά στις ευκαιρίες που είχαν και οι δύο ομάδες να σημειώσουν περισσότερα γκολ.

Η ομάδα της Βέροιας κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγήθηκε στον αγώνα ενώ είχε ευκαιρίες να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Η Νίκη στο ίδιο διάστημα εμφανίστηκε πολύ νωθρή και άκεφη και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του ημιχρόνου να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στον αγώνα. Σ’ αυτό το διάστημα ήταν εμφανέστατη η διαφορά της μίας κατηγορίας που χώριζε τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε μία διαφορετική ομάδα, μία ομάδα που θέλουν να βλέπουν και να απολαμβάνουν οι φίλοι της Νίκης Βόλου. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας πίεσε από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου επέβαλε τον ρυθμό της, έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει τον αγώνα, ξεσήκωσε το κοινό της, όμως, είτε οι επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα είτε η αστοχία των παιχτών της στάθηκε εμπόδιο στο να σκοράρει και να αποσπάσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και της Football League 2, η ομάδα της Νίκης δείχνει ότι θα δυσκολευτεί με τις ομάδες της  Football League… και θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League 2!

Για την ιστορία και μόνο: Νίκη Βόλου – Βέροια 0-1 

Πηγή: www.e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου