Σελίδες

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

5.000 θεατές παρακολούθησαν τα τρία σημαντικά παιχνίδια της Νίκης

Σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ
Ένα γεγονός που θα ήταν παράληψη να μην το σχολιάσουμε, είναι η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στους τρεις πολύ σημαντικούς αγώνες που έδωσαν οι ομάδες μας που εκπροσωπούν τον Βόλο στα τρία δημοφιλέστερα αθλήματα, που όλες φυσικά φέρουν το ίδιο όνομα, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Είχαμε λοιπόν τα παιχνίδια που ήταν όλα ντέρμπι ανόδου και αναφερόμαστε στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου στο μπάσκετ Νίκη-Αμπελώνας, την Κυριακή στο βόλεϊ Νίκη-Ελασσόνα και την Τετάρτη στον ποδοσφαιρικό αγώνα Νίκη-Φωκικός. Το Σαββατοκύριακο στο κλειστό της Νέας Ιωνίας βρέθηκαν συνολικά 2.000 φίλαθλοι, ενώ την Τετάρτη στο "Παντελής Μαγουλάς" περίπου 3.000. Δηλαδή, συνολικά 5.000 θεατές παρακολούθησαν τους αγώνες της Νίκης Βόλου σε τρία διαφορετικά αθλήματα σε διάστημα πέντε ημερών!

Βέβαια, αρκετοί από αυτούς παραβρέθηκαν σε περισσότερα από ένα παιχνίδια, εμείς όμως αναφερόμαστε αθροιστικά στον κόσμο που τα παρακολούθησε. Αξίζει να επισημάνουμε επίσης, το γεγονός ότι οι αγώνες αυτοί δεν έγιναν σε βολικές για τον κόσμο ημέρες και ώρες, καθώς ο αγώνας μπάσκετ έγινε Σάββατο μία ημέρα νωρίτερα από την προκαθορισμένη, του βόλεϊ Κυριακή στις 13.00 το μεσημέρι και του ποδοσφαίρου Τετάρτη.

Φυσικά και ο αριθμός αυτός δεν αναδεικνύει την δυναμική της Νίκης και της πόλης του Βόλου, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τις χαμηλές κατηγορίες που αγωνίζονται οι ομάδες μας, τους μη εμπορικούς αντιπάλους και την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, θεωρούμε πως οι κατηγορίες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι ομάδες μας είναι οι μικρότερες που θα μπορούσαν να βρεθούν και η προσέλευση του κόσμου η χαμηλότερη δυνατή που θα μπορούσε να είναι. Έστω και έτσι όμως τον κόσμο της Νίκης Βόλου τον ζηλεύουν πολλές ομάδες από την Α' Εθνική και την Α1!

Με αυτή τη δυναμική παρουσία του κόσμου και την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στους αγώνες της, η Νίκη έχει κερδίσει πολλούς καινούργιους φίλους που θέλουν να δουν μια ομάδα από την περιοχή μας να πρωταγωνιστεί. Η Νίκη Βόλου άλλωστε, διαχρονικά είχε το λαϊκό έρεισμα και την υποστήριξη των φιλάθλων της Μαγνησίας σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνιζόταν.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΛΟ, Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ,Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονος πως βρισκομαστε στην καρακοσμαρα μας λυνει τα χερια οσων κακοβουλων επιβουλευονται την διλαυση της ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή