Σελίδες

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Εξωγενείς παράγοντες

Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι
Λόγω εξωγενών παραγόντων που καμία σχέση δεν έχουν με την πόλη μας, άλλαξε η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα μπάσκετ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ από την Κυριακή για το Σάββατο.

Ο λόγος μάλλον είναι το γεγονός ότι...
η ομάδα μπάσκετ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική, συγκεντρώνει περισσότερο κόσμο από ομάδες της Α' Εθνικής του ποδοσφαίρου.

Μέχρι τώρα, έχουμε δει το παράδοξο να αλλάζει κατ' επανάληψη η ημέρα διεξαγωγής των αγώνων της Νίκης στο ποδόσφαιρο και να μην επιτρέπεται στην ομάδα μας να αγωνιστεί Κυριακή στην έδρα της για μεγάλο διάστημα. Όπως και το άλλο, με τον ορισμό των αγώνων της Β' ΕΠΣΘ και των Νέων Αθλητών Νίκης, την ίδια ώρα με τους αγώνες της Νίκης Βόλου. Αυτό είναι κάτι που έγινε αρκετές φορές μέχρι σήμερα και το επιχείρημα πως δεν γινόταν διαφορετικά δεν στέκει, γιατί η ΕΠΣΘ είχε αναβάλει τον τελικό του Κυπέλλου της επειδή διεξάγονταν την ίδια ημέρα και ένας άλλος αγώνας.

Για πρώτη φορά έγινε κάτι αντίστοιχο και στην ομάδα μπάσκετ, η οποία δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή με τον Αμπελώνα αλλά μία ημέρα νωρίτερα. Οι δύο ομάδες ειδοποιήθηκαν την τελευταία στιγμή για την αλλαγή αυτή (το μεσημέρι της Πέμπτης) και όπως είναι φυσιολογικό ανατράπηκε σε σημαντικό βαθμό ο προγραμματισμός που είχαν κάνει σε σχέση με την προετοιμασία τους. Επίσης, άτυχη στάθηκε και η ομάδα μπάσκετ των Νέων Αθλητών Νίκης, η οποία παίζει την ίδια ώρα επίσημο αγώνα της ΕΣΚΑΘ και οι αθλητές της δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της ανδρικής ομάδας.

Αφού το θέλουν έτσι μερικοί, το Σάββατο το κλειστό της Ν. Ιωνίας θα έχει περισσότερο κόσμο, όπως περισσότερο κόσμο θα έχει την Κυριακή στον αγώνα βόλεϊ και δεν συζητάμε για το τι θα γίνει την Τετάρτη στην Κλούβα με τον Φωκικό. Αυτά πάνε αλυσίδα.
Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Βόλος και η Νέα Ιωνία θα είναι και πάλι μπλε, όπως είναι κάθε μέρα!

Όμως, θα θέλαμε κάποια στιγμή να δούμε από τους τοπικούς φορείς, να δώσουν την ίδια προσοχή και στην δική μας ομάδα όπως κάνουν σε ορισμένα άλλα πράγματα. Σε μια εποχή όπου τα πάντα ξεπουλιούνται και ηθικές αξίες αμφισβητούνται, η Νίκη Βόλου έχει καταφέρει να διατηρήσει την αυθεντικότητά της και να συνεχίσει την ιστορία της αναλλοίωτη στον χρόνο. Κάνει μία φιλότιμη και υγιή προσπάθεια να ανεβάσει επίπεδο τον αθλητισμό στον Βόλο και μάλιστα με δικούς της αθλητές. Αυτή η προσπάθεια θα πρέπει επιτέλους από κάποιους να αναγνωριστεί και να ενισχυθεί.

Την ομάδα της πόλης εκπροσωπούμε και στηρίζουμε, πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, αντιμετωπίζουμε την αλήθεια και δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ NEWS!!! ΣΩΣΤΑ ΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΒΟΛΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή