Σελίδες

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Όλα στάσιμα

Κατάσταση στασιμότητας σε όλα τα επίπεδα παρατηρείται στην κυανόλευκη ΠΑΕ. Ο Στράτος Γιδόπολους μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε, δεν είχε καμία άλλη επαφή με τα μέλη του Δ.Σ., ούτε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τους γνωστοποιήσει τις προθέσεις του.

Από την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της Νίκης αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, χωρίς να τους καταβληθεί κάποιο μέρος των οφειλομένων αλλά και χωρίς να έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με τον χρόνο της αποπληρωμής τους. Η υπομονή αρκετών εξ' αυτών έχει αρχίσει να εξαντλείται και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες τον δρόμο που χάραξαν οι Σωτρίνης και Καλαμιώτης.

Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για την Τρίτη 26 Απριλίου και μέχρι εκείνη την ημέρα δεν προβλέπεται να προκύψει κάποια άλλη εξέλιξη. Αυτό που προέχει για τη Νίκη Βόλου είναι να μαζέψει τα κομμάτια της, προκειμένου να ολοκληρώσει αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να οριοθετηθούν εκ νέου οι στόχοι και να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

1 σχόλιο:

  1. Παμε για διάλυση..
    Και τώρα στο χωριό στις Σέρρεσ μας περιμένουν πως και πως...Ας πάνε μόνα τους τα λοιμά να φάνε και εκεί ένα ξύλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή